Всі категорії
Додати товар

Чудові вузькі джинси бордового кольору h&m швеція 31 р.

320 грн
Опис

H&M — популярна марка зі Швеції, яка виробляє одяг, взуття, спідню білизну, косметику, аксесуари в невисокому ціновому сегменті. Повна назва (Hennes&Mauritz).
Декларовані принципи бренда H&M — висока якість товарів, оригінальний дизайн згідно з модою, демократичні ціни. У компанії працює велика кількість креативних дизайнерів. Корпорація H&M без перебільшення сплутала весь світ, сьогодні це найбільша мережа в Європі. Її покупці — це молоді люди, які хочуть недорого та стильно одягатися, мати вигляд на всі 100% і з кожною новою колекцією змінювати свій образ.
Продаються чудові вузькі джини знаменитого шведського мультибренда H&M. Джинси виготовлені з м'якої в міру щільної тканини: 98% бавовна, 2% еластан. Наявність еластану дає змогу тканині трохи тягнуться. Колір тканини — бордовий. Джинси високої посадки. Застібаються на фірмовий металевий ґудзик-больт, потайний ґудзик (як у формальних штанів) і фірмову металеву блискавку. З боків — глибокі округлі врізні кишені. Над правою округлою врізною кишенею міститься традиційна невелика накладна кишенька.
Ззаду джинси на невеликій кокетці. Задні кишені накладні, традиційної п'ятикутної форми. На поясі, з правого боку фірмовий лейб бренда.
Штанини в міру вільні у верхній частині, звужуються донизу.
Джинси в чудовому стані. Розмір — 31. Розміри за схемою: 1- 41 см. 2 - 33 см. 3 - 28 см. 4 - 107 см. 5 - 17 см. 6 - 52 см.
Виробництво — Туреччина.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 31/M/44
Матеріал:
Бавовна Еластан
Модель:

Схожі товари