Всі категорії
Додати товар

Прямі вузькі х/б джинси кольору індиго esprit slim fit германія 33/32 р.

300 грн
Опис

Відомий факт — якщо до робити те, що дійсно цікаво та підходити до справи з усією любов'ю, тобто дуже багато шансів досягти в ньому великих успіхів. А якщо в цьому вам допомагає улюблений і рідний човник, який розділяє ваші емоції, то шанси примножуються. Ці слова, безсумнівно, підтвердили б сімейна пара Дуг і Сьюзі Томпкінс із Сан-Франциско, які в 60-ті роки заснували подвійний бренд, відомий тепер на весь світ — «Esprit».
Спочатку речі виготовлялися під маркою «Plain Jane Dress» і це був одяг класичних силуетів і спокійної колірної гами для дам середніх років. У них уже був на той момент досвід створення торгової марки — 1966 року вони заснували популярний зараз бренд «The North Face», який у них потім викупили. Нове ж «діти» пари мало зовсім іншу специфіку та спрямованість. Невелике виробництво розташовувалося в фургончику, оскільки на старті фінансової можливості орендувати гарне просторе приміщення в молодої пари не було. Сьюзі взяла на себе обов'язки модельєра та розробляла дизайн одягу, а її чоловік контролював фінансові питання. Якісний, простий, універсальний і комфортний повсякденний одяг мав непоганий попит, але Томпкінси довгий час не думали про будь-яке розширення й просування свого бренда, задовольняючися тим стабільним помірним попитом, який у них був у Америці.
Невідомо, як склалася б доля бренда, якби не одна подія, а точніше зустріч — подружжя Томпкінси познайомилося з талановитим і енергійним підприємцем Майклом Інгом, який побачив у невеликому сімейному бізнесі великий потенціал. Встав біля керма керування Майкл Інгвели компанію вперед.
Спочатку почалася робота над розширенням асортименту та просування бренда в бік східного напрямку, у зв'язку з чим був відкритий офіс у Гонконгу. Також розширювалася роздрібна мережа — спочатку фірмові відділи у великих супермаркетах, а потім і монобрендові магазини.
У 1971 році відбулося перейменування бренда та під новим ім'ям «Esprit de Corp» він залишався стрімким сходженням і завоюванням світових ринків, представивши світові сім ліній одягу. 1976 року бренд виходить на Європейський ринок і відкриває офіс у Німеччині, у Дюссельдорфі, а пізніше там з'являється роздрібний магазин і фірмові бутики відкриваються й в інших країнах Західної Європи.
З ростом популярності стає зрозуміло, що бренду потрібен свій впізнаваний логотип, який придумав і розробив 1979 року для «Esprit» і фірмовий стиль і знаменитий тепер логотип, з ефектом трафаретних літер
Продаються чудові джинси знаменитого німецького мультибренда Esprit. Колір індиго — дуже темний синій.
Фасон - slim fit . Джинси високої посадки з вузькими прямими штанинами. Модель застібається на фірмовий металевий ґудзик-больт і фірмову, прикриту планкою, металеву блискавку. Сама блискавка фірмова металева, не довга — 12 см. По краях — округлі врізні кишені, з фірмовими металевими заклепками в кутах. Над правою врізною кишенею - дуже маленька накладна кишенька з іншого роду фірмовою металевою заклепкою.
Ззаду джинси на фігурній кокетці. Під кокеткою є досить великі п'ятикутні накладні кишені. У верхній частині правої накладної кишені зафіксований невеликий прямокутний металевий лейб бренда.
Штанини досить вузькі, рівні на всій довжині.
Джинси в чудовому стані.
Розмір 33/32. Розміри за схемою: 1 - 44,5 см. 2 - 26,5 см. 3 - 31,5 см. 4 - 107 см. 5 - 18 см. 6 - 56 см. Глибина посадки ззаду - 40 см. Довжина крокового шва - 81 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 33/L/48
Матеріал:
Бавовна
Модель:

Схожі товари