Всі категорії
Додати товар

Чудові прямі чорні бавовняні джинси h&m denim швеція 33/34 р.

375 грн
Опис

Одяг шведського гіганта мас маркета H&M призначений для масового покупця та дуже популярний у всьому світі. Так, у центрі Стокгольма біля площі Сергеля в п'яти кроках один від одного розмістилися відразу шість магазинів H&M, і покупців у них далеко.
Магазини H&M розташовуються в зручних місцях або в центрі міста, або у великому торговому центрі на околиці зі зручним під'їздом і великим паркуванням. Ціни на одяг і взуття в H&M тримаються в середньому сегменті, в асортименті багато модних і стильних речей.
Чоловічий одяг H&M шиється за технологією Fast Fashion, копіюючи ідеї відомих дизайнерів зі світових подіумів тижнів моди. Асортимент магазинів оновлюється кілька разів на сезон, з виходом кожної нової колекції старі речі продаються з чималою знижкою.
H&M регулярно запрошує зірок модного бізнесу як запрошених дизайнерів. Колаборації з H&M створювали Карл Лагерфельд, Стелла Маккартні, Мадон, Роберто Кавалі, Ізабель Марранто, Олександр Ван.
Одяг H&M популярний серед зірок, його носять Селма Хайек, Олівія Палермо, Кендал Дженнер, Хлоє Севіні, Кейт Мара, Емма Робертс, Кім Кардаш'ян, Кеті Холмс.
Утримувати ціни на середньому рівні компанії допомагає найбільша в Європі мережа магазинів модного одягу, а також виробництво одягу в Китаї та Пакистані.
Продаються стильні сучасні джинси шведського мультибренда H&M Denim. Модель виготовлена з досить щільного чорного джинсового матеріалу — 100% бавовна.( тканина виготовлена з переплетення ниток двох кольорів: чорні та білі). Виріб високої посадки, у талію. Джинси застібаються на фірмові металеві ґудзики-болти (1 + 3). Застібка потайна.
З боків розташовуються округлі врізні кишені.
Ззаду модель на фігурній кокетці. Задні кишені накладні великі традиційної п'ятикутної форми.
Штанини прямі на всій довжині.
Усі деталі виробу відстрочені рівним подвійним швом міцними нитками контрастного світло-коричневого кольору.
Джинси в відмінному стані. Розмір — 33/34. Розміри за схемою: 1 - 45,5 см. 2 - 30,5 см. 3 - 32 см. 4 - 113 см. 5 - 19,5 см. 6 - 59 см. Глибина посадки ззаду - 39 см. Довжина крокового шва - 85 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 33/L/48
Матеріал:
Бавовна
Модель:
Прямі

Схожі товари