Всі категорії
Додати товар

Джинси slim fit зі стрейч-деніму dondup (italy)

600 грн
Опис

Джинси Slim Fit зі стрейч деніму DONDUP (Italy)
Dondup заснований 1999 року Massimo Berloni. Назва марки сягає корінням у життя тибетського ченця-лами Mingyar Dondup (Мінг'яр Дондап). Його життєвий девіз каже: «Усі люди рівні між собою: їхній раса, колір шкіри, і те, у що вони вірять, не має жодного значення». DONDUP працює в сегменті new luxury. Соворитель бренда є відома торгова марка Louis Vuitton (LVMH). Dondup пропонує повний асортимент одягу та джинсів для жінок, чоловіків і дітей. Завдяки великому об'єму ручної праці нарівні із сучасним і оригінальним стилем характерним для чималої частини виробництва жіночих і чоловічих колекцій, Dondup завжди є на піку популярності в сегменті одягу класу new luxury. Кожна річ цієї марки виробляється із сучасних високотехнологічних матеріалів (японський денім, якісна бавовна та натуральна шкіра), ексклюзивне оздоблення перетворює одяг Dondup на справжній витвір дизайнерського мистецтва. Що стосується фарбування виробів, то в ній дизайнери використовують інзими шампанського та спецій, що пояснює оригінальне забарвлення одягу Dondup і робить його чудовим від інших. Провідний дизайнер Dondup Manuela Mariotti.

Чудовий стан
Модель: Emil
Slim Fit
Склад: 98% бавовна, 2% еластан
Джинси Emil від Dondup з п'ятьма кишенями, заниженою талією й маленькою прорізною кишенею. Середня щільність. Сезон: весна-літо. Середньо-темне змивання з потертостями. Еластичний денім. Логотип Dondup.
Зроблено в Італії
Size 33, але оскільки крій Slim Fit маломірять і підійдуть на 46
Заміри: пояс НОТ 40-41 см завдяки еластану тягнуться, НОС 53 см, посадка 24 см, довжина 106 см, крайка низу 17 см, ширина в стегні 28 см
Враховуємо еластан і крій Slim Fit

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 32/M/46
Матеріал:
Джинс Бавовна Еластан
Модель:

Схожі товари