Всі категорії
Додати товар

Щільні стильні джинси бежевого кольору jack & jones core workwear anti-fit данія 32/34 р.

500 грн
Опис

Jack&Jones — чудовий вибір для сміливих і незалежних чоловіків.
Одяг від Jack&Jones складно назвати просто одягом — це ціла подорож у світ справжнього стилю, мужності й унікальності. І в цьому світі кожен зможе знайти себе: у розкішному класичному костюмі або яскравій оригінальній футболці, спортивному або ретростилі. Адже компанія створює свої вироби не «для всіх», але «для кожного». Як і все, що пропонує іменитий бренд, вони призначені для вільних і яскравих особистостей, які цінують свій власний стиль і неповторність.
Продаються класні джинси іменитого данського бренда для волелюбних молодих людей Jack&Jones.
Линия Core Workwear .ANTI-FIT . Джинси виготовлені з м'якого щільного матеріалу бежевого кольору ( реальний колір на 3 і 5 світлинах). Склад матеріалу: 35% бавовна, 65% поліестер. Штанини мають анатомічний крій завдяки додатковим вставкам із виточками в зоні колін. Джинси високої посадки. Застібаються на фірмові металеві ґудзики-болти (1 + 3). З боків — глибокі похилі врізні кишені з фірмовими металевими заклепками з боків. Над лівою врізною кишенею — невелика накладна кишенька, на зовнішній стороні якої пришитий чорний тканий лейб бренда.
Ззаду джинси на великій прямій кокетці. Задні кишені дуже великі накладні опущені, фігурної форми, з додатковою вставкою в нижній частині. По середній лінії накладних кишень проходить характерна фігурна строчка, виготовлена щільними нитками в тон тканини.У нижній шов правої кишені вшитий маленький тканий лійб бренда чорного кольору.
На поясі, з правого боку пришитий фірмовий лейб бренда.
Штанини анатомічної форми з глибокими виточками в зоні колін.
Джинси мають стан нової речі без видимих слідів носіння. Розмір — 32/34. Розміри за схемою: 1 - 42,5 см. 2 - 28 см. 3 - 32 см. 4 - 111 см. 5 - 19 см. 6 - 56 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 32/M/46
Матеріал:
Поліестер Бавовна

Схожі товари