Всі категорії
Додати товар

Прямі щільні білі різані фірмові джинси-елвуди g-star raw longueur largo lunghezza jeans 32/32

700 грн
Опис

Голландська компанія G-Star була зареєстрована в 1989 році, а вже в 1996 показала першу повноцінну колекцію деніму Raw Denim, зробивши ставку на незвичайну обробку матеріалу, — звідси до назви додавилося слово "Raw", що в перекладі з англійської означає "сирой". Особливістю виробленого матеріалу став інноваторський підхід, який вирізняє продукт бренда від інших, звідси же бере свої джерела та головний маніфест — Just the Product, що особливо підкреслює акцент на високому значення якості у виробництві
Спеціалізація на необробленому денімі прославила бренд серед шанувальників міського стилю, вулична мода швидко прийняла і полюбила грубу тканину за функціональність і утилітарність. Варто зауважити, що приводами пишатися спеціальними технологіями в бренда дійсно чимало, на честь чого G-Star навіть створив спеціальний проект The Art of Raw спільно з дизайн-студіям Glasswork — невелике відео, яке наочно описує процес створення джинсів. Все починається з добірних бавовняних волокон, які після очищення перетворюються на канатні нитки, переплетені спеціальним способом так, щоб позбутися нерівностей, а пізніше фарбуються і сплітаються в тканину.
Популярність бренда зумовлена не тільки його якістю й уважним підходом до крою — під час створення кожної моделі джинсів бренд створює їх 3D-модель буквально підходячи до процесу як архітектурне бюро. В основі кожної пари лежить складна конструкція крою: джинси скручуються в об'ємну форму, максимально наближену до будови людського тіла, що робить одяг зручним і функціональним. Натхненням для одягу дизайнери називають мілітарі-уніформу в усьому світі, уважні дослідження якої зумовлює пропрацьований дизайн, комфортний для повсякденного життя
Так, кишені в колекції Davin, навіяну формою морських працівників, розташовані нижче та подовжені (у таких кишенях коробіни раніше відігрівали замерзлі руки), а результат вдосконалення 3D-крою, модель Type C створена за мотивами робочих чоловічих штанів, звужених донизу. Продумані до дрібниць і моделі A-Crotch у чоловічому та жіночому варіантах: до вигнутої форми штанин додані спеціальні вставки з внутрішнього боку, які не сковують рухів під час ходьби, забезпечують максимальний комфорт
Денім, залишаючись ядром бренда, все ж в асортименті існує не на самоті: разом із джинсами, платтями та комбінезонами в колекціях можна знайти тренчі, шкіряні косухи та жакети, джемпери та блузи, кожен із яких чудово підійде для створення casual-образу міського стилю
Продаються чудові фірмові джинси креативного голландського мультибренда G-Star Raw. Це модель різаних джинсів-елвудів. Виріб виготовлений зі щільної "сирової" джинсової тканини молочного кольору ( 98% бавовна, 2% еластан). Матеріал досить щільний важкий, дещо тягнеться. Джинси з рівними досить вузькими штанинами, відрізними у верхній частині стегон.
Джинси високої посадки, у талію. Вони застібаються на фірмові металеві ґудзики — болти (верхня велика за діаметром відкрита, 3 нижні — прикриті планочкою). ). З боків — глибокі похилі врізні кишені з фірмовими металевими заклепками на краях. Над правою врізною кишенею розміщена невелика накладна кишенька.
Ззаду джинси на невеликій фігурній кокетці. У центрі кокетки, у нижній частині, вшитий маленький шкіряний лейб бренда. Задні кишені — дуже великі накладні. З правого боку в зоні стегна є великий принт, зроблений дуже щільною фактурною тасьмою чорного кольору.
Штанини прямі на всій довжині. відрізні. Спереду шов проходить верхньою частиною стегон. Ззаду — на рівні колін. Спереду в зоні колін є пара глибоких виточок для максимально комфортної посадки. А зона колін виготовлена в стилі елдвудів, є великі об'ємні вставки.
Усі деталі виробу відстрочені. По нижньому краю штанин ззаду пришиті традиційні тканинні вставки.
Джинси в чудовому стані. Розмір — 32/32. Розміри за схемою: 1 - 43 см. 2 - 29,5 см. ( глибина посадки ззаду — 40,5 см.) 3 - 33 см. 4 - 104 см. ( довжина внутрішнього шва - 81 см.) 5 - 17,5 см. 6 - 56 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 32/M/46
Матеріал:
Бавовна Еластан
Модель:
Принт:
Абстракція

Схожі товари