Всі категорії
Додати товар

Вузькі сірі меланжеві джинси низької посадки massimo dutti slim fit запалення 31r.

325 грн
Опис

Massimo Dutti — іспанський бренд, що випускає одяг, взуття та аксесуари для чоловіків, жінок і дітей.
Зараз бренд має понад п'ятьсот бутиків у сорока країнах світу. Крім того, запущений онлайн-магазин, доступний для більшості країн Європи. У компанії працює приблизно чотири тисячі працівників. Виробництво одягу частково перенесене в Китай, інший асортимент шиється в Португалії. Попри те, що одяг Massimo Dutti належить до середньоцінової категорії, магазини цієї марки оформлені як бутики класу люкс.
Назва Massimo Dutti часто збиває з сенсу через своє типово італійське звучання. Але компанія з'явилася не в Італії, а в Іспанії. Вона була заснована в 1985 році, і спочатку це був бренд, під яким випускався виключно чоловічий одяг преміумкласу. Марка Massimo Dutti не мала великого успіху аж до 1991 року, коли вона увійшла до складу концерну Inditex, що належить відомому підприємцям Амансіо Ортега.
Відразу після цієї події справи Massimo Dutti різко пішли вгору. Великий прорив стався після того, як була запущена перша колекція одягу для жінок. За стилем вона була ідентична чоловічій і мала дуже елегантний, просто та вишуканий вигляд. 2002 року компанія вирішила розширити свій асортимент і запустила колекцію для дітей під назвою "Boys and Girls". Також на світ з'явилася лінія взуття та аксесуарів. А пізніше в Massimo Dutti відкрилася і своя парфумерна лінія.
Стиль Massimo Dutti різко відрізняється від інших брендів Inditex. Якщо в магазинах на кшталт Zara і Bershka продається переважно одяг для студентів і молоді, то в Massimo Dutti асортимент набагато більш «дорослий».
Продаються чудові джинси іспанського мультибренда Massimo Dutti. Це модель вузьких стрейчевих джинсів. Склад матеріалу: 98% бавовна, 2% еластан. Тканина м'яка в міру щільна. Колір меланжевий, світло-сірий. Джинси досить низької посадки, високі стегон. Застібаються на фірмовий металевий ґудзик-больт і фірмову металеву блискавку ykk. З боків округлі врізні кишені з фірмовими металевими заклепками в нижньому кутку. Над правою врізною кишенею — невелика накладна кишенька, на зовнішній стороні якої пришитий невеликий фігурний металевий лейб бренда.
Ззаду джинси на фігурній кокетці. Задні кишені традиційної п'ятикутної форми, накладні. На поясі з правого боку — фірмовий шкіряний лейб бренда.
Штанини вузькі, злегка звужуються донизу.
Джинси в чудовому стані. Розмір 31. Розміри за схемою: 1 - 42 см. 2 - 23,5 см. 3 - 28,5 см. 4 - 92 см. 5 - 16,5 см. 6 - 51 см. Глибина посадки ззаду - 35 см. Довжина крокового шва - 71 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 31/M/44
Матеріал:
Бавовна Еластан
Модель:

Схожі товари