Всі категорії
Додати товар

Шикарні джинси унікального італійського бренду dsquared2

589 грн
Опис

Шикарні джинси унікального італійського бренду Dsquared2.
Темно-сині чоловічі джинсові штанидозволять вам отримати ідеальний міський look! Джинси застібаються на блискавку і гудзик. Ця модель має дві кишені спереду і дві розташованих ззаду. Попереду є ще одна маленька кишеня. Вони виготовлені з високоякісного матеріалу, що робить їх дуже зручними і приємними на дотик. Джинси regular fit зручні і ідеально підходять до будь-якої фігури. Джинси - одні з найпопулярніших фасонів брюк. Вони практичні і завжди виглядають добре. Найкраще в класичному поєднанні з толстовкою і футболкою!

Розмір W34L34.
-довжина 112
-кроковий 85
-пот 44
-поб 55
- ширина штанини верх 30.5 низ 21
- посадка перед 26.5 зад 32.5

Склад:
100% cotton

Італійська елегантність, виявляється, дуже вдало поєднується з канадською безтурботністю. Це довели брати-близнюки Кейтони, створивши бренд Dsquared2 (Діскваред), який незабаром так сподобався зіркам шоу-бізнесу. Бренд почав існувати у 1994 році, спеціалізувався на колекціях чоловічого одягу, і одними з перших продукцію талановитих канадців оцінили Джастін Тімберлейк, Ріккі Мартін, Ленні Кравіц та інші музиканти. Перша колекція для жінок з'явилася лише у 2000-х роках, коли на творчість модельєрів вплинула Мадонна. Хлопці створювали костюми для її кліпу, що дало їм натхнення вийти на новий ступінь творчості – порадувати модниць оригінальною та незвичайною колекцією. Костюми від Dsquared2 для яскравих, неординарних, неформальних людей, які все ж таки знаються на моді. Їхні вироби провокаційні та яскраві, циркові та зловісні, але при цьому завжди до тремтіння цікаві. При цьому колекції завжди залишаються витримані в стилі casual, що робить їх затребуваними та універсальними Купити взуття, жіночий та чоловічий одяг від талановитих братів — йти в ногу з часом та відкривати себе найсміливішому та яскравому стилю!

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 36/XL/50
Матеріал:
Джинс

Схожі товари