Всі категорії
Додати товар

Gore bike wear windstopper shorty чоловічі базові шорти з памперсом чорні m l

300 грн
Опис

Gore Bike Wear Windstopper Shorty чоловічі базові шорти з памперсом чорні M L

Стан ідеальний

Ці боксери ідеально підходять для вітряних і прохолодних днів. Матеріал захищає зону геніталій від холоду вітром, а якісна оббивка сидіння забезпечує дуже комфортну їзду.

Вобтяжку

Еластична вставка WINDSTOPPER в зоні геніталій і задньої частини попереку.

Тонка та м'яка тканина

Мінімізовані шви для меншого натирання.

Плоскі шви

М'який еластичний пояс із начосом на внутрішній стороні для оптимального відведення вологи.

Тканина Soft Shell. Мінімізовані шви для меншого натирання. Світловідбивний логотип.
Неленька, думаючи, що це прості шорти, ви отримуєте набагато більший захист від атмосферних впливів, ніж можете собі уявити.
Розтяжний у чотирьох напрямках матеріал WINDSTOPPER (R) схожий на трикотаж: він м'який, еластичний, добре пропускає повітря і призначений для носіння на тілі. Однак у негоду трикотаж забезпечує чудовий захист від вітру та зливи.
Ключові особливості: універсальний, непідвладний часу дизайн, який легко комбінувати, комфорт і тонкий крій, а також світловідбивна графіка для гарної видимості. WINDSTOPPER (R) Soft Shell Тканина Windstopper компанії Gore забезпечує повну вітронепроникність і максимальну повітропроникність, поєднуючи в одному предметі одягу комфорт м'якого середнього шару та водонепроникність оболонки. WINDSTOPPER (R) Soft Shells забезпечує вам комфорт і свободу рухів, необхідну для підвищення продуктивності під час широкого спектра велосипедних прогулянок і в різних погодних умовах.

Основна тканина 100% поліестер, еластична тканина з 84% поліпропілену та 16% еластану.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 33/L/48
  • 32/M/46

Схожі товари