Всі категорії
Додати товар

Стильні фірмові х/б шорти пісочного кольору tommy hilfiger сша 32 р.

350 грн
Опис

Томмі Хілфігер — культовий американський дизайнер, який створив один із найвідоміших світових брендів одягу та взуття. Історія його успіху почалася 1969 року з відкриття бутика People's Place («Місто для людей»), який пропонує новий напрям повсякденного одягу, з ентузіазмом засвоєний покупцями.
1979 року Томмі переїжджає до Нью-Йорка, де під своїм ім'ям створює марку Tommy Hilfiger — бренд, що поєднує в собі індивідуальність, елегантність і натхненний оптимізм. 1984 року засновник марки представив свою першу колекцію і менш ніж за два роки досяг популярності та визнання у світі core-йоркської моди.
Зараз Томмі Хілфігер входить у четвертку найвідоміших і найпохмуріших дизайнерів Америки, а продукція і червоно-біло-синій логотип бренда стали символами американського духу, втіленням американської мрії.
«Спорт і стиль є невіддільною частиною моєї філософії дизайну. Це дає можливість створити щось нове та видатне, як для класичного покупця, так і для покупців, які стежать за модою», - говорить про свій стиль дизайнер.
На сьогодні Tommy Hilfiger — один із небагатьох брендів, що зуміли стати справжнім стилем життя. Серед клієнтів компанії такі зірки, як Білл 1964, Наомі Кемпбелл, Х'ю Грант. Основним напрямом бренда Tommy Hilfiger залишається спортивний, діловий і повсякденний одяг, джинси, чоловіче, жіноче та дитяче взуття, аксесуари та парфумерія.
Продаються стильні фірмові шорти знаменитого американського мультибренда. Tommy Hilfiger.Ета модель виконана зі щільної м'якої (100% бавовни) тканини світло-світло-шкарпеткового кольору.
Виріб високої посадки. Шорти застібаються на фірмовий металевий ґудзик-больт і фірмову металеву блискавку. З боків — глибокі похилі врізні кишені. У верхній частині внутрішньої сторони правої врізної кишені вишитий фірмовий логотип бренда шовковистими нитками. А на верхній частині внутрішньої сторони лівої врізної кишені розміщена оригінальна фальш-кишеня.
Задні кишені штанного типу — врізні. Вони застібаються на фірмові металеві блискавки. Над правою врізною кишенею пришитий фірмовий тканий лейб бренда.
Штанини рівні на всій довжині.
Шорти в відмінному стані. Розмір 32. Розміри за схемою: 1 - 43 см. 2 - 31 см. 3 - 31 см. 4 - 51 см. 5 - 26 см. 6 - 53 см. Глибина посадки ззаду - 32 см. Довжина крокового шва - 26 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 32/M/46

Схожі товари