Всі категорії
Додати товар

Брендові чоловічі шорти модного німецького бренду camp david

299 грн
Опис

Брендові чоловічі шорти модного німецького бренду Camp David.
Модель виконана у прямому крої. Має шльовки для ременя, приховану застібку-блискавку з ґудзиком, а також пару бічних та пару задніх накладних кишень.Елементи декору надають виробу оригінальності. Приємні до тіла та комфортні в носінні.
Шорти Camp David -це найзручніші шорти, які виручать вас не один раз.Поєднуються з абсолютно будь-яким верхом.

Розмір W32.
- довжина 63
-кроковий 37
-пот 44
-поб 54
-посадка перед 26 зад 33
- ширина штанини 31.5

Camp David – німецький бренд одягу для чоловіків та жінок. Обличчям бренду Camp David є Дітер Болен. З'явившись у Німеччині 1997 року, Camp David лише за кілька років завоював увесь світ. Справжніми натхненниками для створення бренду Camp David & SOCCX послужили американські політичні діячі, які, намагаючись сховатися від міської метушні, виїжджали в Кемп-Девід – заміську резиденцію президента США. Відпочинок далеко від міста мав на увазі інший стиль одягу - більш розслаблений і вільний.
Бренд випускає якісний чоловічий одяг у стилі casual. Тут є все для створення стильного образу – величезний вибір футболок і джинсів, толстовок та іншого повсякденного одягу. У своїй роботі дизайнери бренду Camp David приділяють величезну увагу якості продукції, що випускається, і також не забувають слідувати останнім тенденціям. Сьогодні бренд Camp David доступний вже у 1000 магазинах по всій Європі.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 33/L/48
  • 36/XL/50

Схожі товари