Всі категорії
Додати товар

Вузькі х/б шорти бузкового кольору new look slim англія r 34.

250 грн
Опис

New look – британський бренд, який працює над створенням стильних колекцій одягу, взуття та аксесуарів для дівчат і хлопців, також випускає лінію одягу для дітей. Володіє французьким брендом Mim. Історія бренду почалася в 1969 році з відкриття Томом Сингом першого магазину New look в Тонтоне, графство Сомерсет (Англія). Марка швидко отримала схвалення у англійок і завдяки цьому відбулася низка відкриттів фірмових магазинів по всьому Об'єднаному Королівству. А з часом бренд вирвався за межі Великобританії і ось вже у 1988 році починає свою роботу перший фірмовий магазин за кордоном, а саме – у Франції. Тут марка також отримала визнання і, натхнений успіхом, керівництво New look вирішує продовжити знайомство бренду зі світом. Так з 1988 по 1994 рік були відкриті ще 200 бутиків. У 1998 році акції New look з'являються на Лондонській Фондовій Біржі, але вже в 2004 році вони з біржі вилучаються і переходять назад у володіння засновника бренду Тому Сінга і виконавчого директора Філа Ріглі. У 2000 році New look набуває французький бренд Mim. У 2003 році відкрито перший фірмовий магазин New look в Ейрі, що пропонує одяг для чоловіків. До цього часу вже відкриті 500 магазинів по всьому світу, останній і найбільший – у Лондоні на Оксфорд Стріт, площею 15000 кв. м. 2004 рік ознаменувався запуском нової лінії одягу для вагітних. В 2006 році New look досяг Бельгії і запустив дитячу лінію одягу. Також запам'ятався новою колекцією купальників і дамської білизни, розробленої у співпраці з Келлі Брукс. В 2007 году успех бренда был официально признан и New look становится маркой №1 по производству женской обуви в Великобритании. Также были подписаны контракты на сотрудничество с такими известными личностями как Лили Аллен и Джайлс Дикон.
Это приносит свои плоды и уже в июле 2009 года запускается новая линия мужской одежды Джайлса, а Кимберли Уолш становится лицом коллекции Осень 2009. Также в этом году отдельно начали открывать магазины New look, посвященные обуви и аксессуарам. В сентябре 2009 года бренд празднует 40-летие и запускает свой канал на YouTube.
З 2010 року особою чоловічої лінії одягу стає Люк Уорелл, а жіночої Весна/Літо 2010 – Тейлор Момсен. Незважаючи на те, що, як і інші молодіжні бренди, New look намагається пропонувати всі модні новинки, як тільки вони з'являються, ціни на його продукцію залишаються доступними, а якість – відповідним. Колекції радують квітами та різноманітністю, а також швидкістю, з якою вони оновлюються. Не оставляет равнодушным также тот факт, что New look относится к тем брендам, что стараются по мере возможностей уменьшить свое влияние на окружающую среду путем сокращения количества отходов производства и снижением уровня потребления энергии.
На данный момент по всей Европе и Азии разбросаны 1100 фирменных магазинов New look, а штат сотрудников близится к 30000.
Продаются отличные фирменные шорты британского мультибренда New look. Модель узких шорты slim. Верх изделия выполнен из плотной ткани приглушенного сиреневого цвета: 97% хлопок, 3% эластан. Модель высокой посадки. Застегиваются на 4 фирменные пуговицы ( 1+3) черного цвета. По бокам наклонные очень глубокие врезные ( воровские) карманы.
Сзади карманы брючного типа, врезные. Правый глубокий врезной карман застегивается на небольшую фирменную пуговицу. Левый карман без застежки.
Шорты в идеальном состоянии. Размер 34 R. Размеры по схеме: 1 - 46 см. 2 - 30 см. 3 - 33 см. 4 - 54 см. 5 - 25,5 см. 6 - 56 см. Глубина посадки сзади - 40 см. Длина шагового шва - 28 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • 32/M/46
Матеріал:
Лайкра Бавовна
Сезон:
Літо

Схожі товари