Всі категорії
Додати товар

❤ 🏍 мотокуртки з європи! 🧥 розпродаж складу! унісекс! текстильна/шкіряна мотоциклетна куртка

4999 грн
Опис

📍 В НАЯВНОСТІ РІЗНІ МОДЕЛІ, ФІРМИ ТА РОЗМІРИ, ЖІНОЧІ ТА ЧОЛОВІЧІ, нові та бу, не тільки ті що на фото, всіх фото немає, є цілий склад, можлива примірка у Івано-Франківську!
📍 В оголошенні 2 моделі:
❶ З червоними вставками(1-6 фото) НОВА - 5000грн. - Cycle Spirit - унісекс, може бути жіночий S-L чи чоловічий XS-S. На першому фото на мені одягнена на ріст 170см та розмір XS, ОГ: 83cм, ОТ: 64см ( на мене трішки велика, хіба з світшотом якраз) , на другому та третьму фото на хлопцеві на розмір S, 175см - йому якраз.
❷ З салатово-оранжевими вставками(7-10 фото) - 5000грн. - DIDOO - унісекс, може бути жіночий L-XXL чи чоловічий S-M. На фото одягнена на хлопцеві на розмір S, 175см - йому теж підходить, хіба рукава можуть бути трішки задовгі, краще на вищого чоловіка/жінку.
Детальні заміри зроблю для тих хто реально зацікавлений придбати!
。。。。。。。。。。。。
ВІДПРАВЛЯЮ:📫
✅ Безпечною оплатою через Шафу
✅ Накладним платежем Новою Поштою з передоплатою 300грн. (на витрати по доставці в обидві сторни, якщо не заберете на пошті)
✅ З повною передоплатою на карту і доставка БЕЗКОШТОВНА (за мій рахунок). Так Ви зекономите не тільки на доставці, а й на комісії пошти за суму грошового переказу та оціночну вартість! Адже накладним платежем доставка куртки з комісіями пошти може вийти в 300-400грн.!!
✅Також працюю 0LX доставкою, можна оформити там, пишіть, надішлю!

У Івано-Франківську віддаю особисто в руки, МОЖЛИВА ПРИМІРКА, а також пересилаю по всій Україні! Доставку роблю по мінімуму.
Роблю зі знижкою, бо оформляю онлайн та пакую тільки в свої пакети та коробки, додатково за упакування доплачувати Вам НЕ потрібно!
❶ Укрпоштою посилкою СТАНДАРТ/ЕКСПРЕС - тільки безпечна оплата через Шафу чи повна оплата на карту, накладним платежем укрпоштою - не надійно і очікувати черги!
❷ Новою поштою - безпечна оплата через Шафу/ накладний платіж з передоплатою/ повна оплата на карту
❸ Meest - безпечна оплата через Шафу/ повна оплата на карту
❹ Justin - тілки повна оплата на карту!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Водовідштовхувальна
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?