Всі категорії
Додати товар

Комфортні спортивні шорти культового німецького бренду adidas

339 грн
Опис

Комфортні спортивні шорти культового німецького бренду Adidas.Стан нової речі, сток.
Чоловічі шорти Adidas - зразок фірмової якості та комфортності.
Виріб буде доречним для використання в літньому гардеробі, пляжного відпочинку та спортивної активності. Зшита модель з якісного практичного матеріалу. Міцність тканини та якісність пошиття є запорукою довговічності виробу. Конструкція шортів передбачає наявність зручного еластичного пояса. Шорти оздоблені логотипом бренду та контрастними білими смужками.Дві бічні кишені дозволять зберігати необхідний дріб'язок або мобільний телефон.Виріб на сітчастій підкладці.
Стильний дизайн шортів дозволить їм органічно вписатися в будь-який гардероб.

Розмір М.
-довжина 48
-пот 43-48
- поб 56

Adidas – культовий, всесвітньо відомий бренд, німецький промисловий концерн, що спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу, сумок, годинника, окулярів, інвентарю та інших товарів, пов'язаних зі спортом. Компанія є найбільшим виробником спортивних товарів у Європі та другим за величиною у світі.
Історія всесвітньо відомої компанії Adidas розпочалася у 1920 році в Баварії, у місті Херцогенаурах. Сьогодні Adidas продовжує радувати своїх шанувальників яскравими новинками та бездоганною якістю.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
Сезон:
Літо Осінь

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?