Всі категорії
Додати товар

Черевики тактичні зимові grisport winterm до -30 c 12801d64wt

4890 грн
Опис

Чоловічі черевики Grisport Winterm до -30 C
Модель: 12801D64WT
Колір чорний
Бренд: Grisport
Устілка: Спортивна, Знімна
Верх: CORDURA, Промаслений нубук
Підошва: Vibram, Полегшена мікропори, Вуглецева гума
Країна реєстрації бренду: Італія
Фурнітура: Шнурівка
Сезон: Зима, Зима, Осінь
Підкладка: Мембрана, Термомембрана Winterm Призначення: Для щоденного використання,
Мембрана: Spo-Tex WinTerm

Два брати Григолато, вивчивши досвід ремісників та традиції виготовлення трекінгового та повсякденного взуття, у 1977 році в Італії заснували Компанію Grisport.

Спочатку, взявши курс на виробництво високоякісного взуття та співвідношення ціни та якості, Компанія Grisport вдало розподілила канали дистрибуції та мала величезний успіх у Європі та особливо в Італії.

Сьогодні Grisport виробляє понад 5000 різних моделей кросівок та черевиків для ходьби та трекінгу, гарантія безпеки та комфорту, всі моделі, зроблені в Європі. Коли інші відомі бренди закрили свої італійські заводи та відправили своє виробництво до Китаю, Grisport рухався у зворотному напрямку. Бренд рішуче відмовлявся скорочувати кути та компрометувати якість, він продовжували вкладати все більше і більше грошей у свої італійські фабрики, технології, навчальні коледжі та їх унікальні дослідження у сфері комфорту під час ходьби.

Черевики трекінгові Grisport Winterm до -30 C 12801D64WT
Якісне надійне взуття від Італійської компанії Grisport.
Виконаний з натуральної шкіри та міцної тканини CORDURA® - (товста нейлонова тканина з особливою структурою нитки, з водовідштовхувальним просоченням)
Італійські термочеревики Grisport представили цього сезону нову мембрану Spo-Tex WinTerm. Winterm це теплорегулююча мембрана, яка підтримує постійну температуру тіла всередині взуття шляхом ізоляції ноги від холоду та від спеки. Як працює Winterm? Висока щільність волокон складова мембрани Winterm запобігає втраті тепла і гарантує ізоляцію від холоду навколишньому середовищу, а мікрофібра з алюмінію зберігає тепло стопи всередині взуття. Мембрана Winterm забезпечує збереження тепла, мембрана забезпечує відмінну повітропроникність, постійний антибактеріальний ефект, клімат контроль та водонепроникність.
. Розмірний ряд з 40 по 46: 40 = 26см., 41 = 27см., 42 = 27.5см., 43 = 28см., 44 = 29см., 45 = 29.5см., 46 = 30.5см. Перед покупкою, заміряйте довжину устілки ваших кросівок і зв'яжіться зі мною для уточнення наявності потрібного розміру. Посилання відправляю Новою Поштою, Укрпоштою.

Наші переваги:
– офіційний сайт *****************
- понад 17 років роботи та кілька тисяч задоволених клієнтів (100% позитивних відгуків: *****************
- фото та відео в живу безпосередньо твоєї пари перед відправкою!
- гарантований обмін та повернення товару!
- Щоденне відправлення!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

Схожі товари