Всі категорії
Додати товар

Берцы тактические мужские grisport waterproof 13801d3t

4912 грн -3% 4806 грн
Опис

Берці тактичні чоловічі Grisport Waterproof 13801d3t

Характеристики:

Стан: нові
Матеріал взуття: натуральна груба  шкіра
Для кого: чоловічі
Наявність: в наявності
Гарантія: гарантія від продавця
Країна-виробник: Італія
Колір  чорні
Забарвлення: однотонна
Два брата Гріголато, вивчивши досвід ремісників і традиції виготовлення трекингової взуття та повсякденного взуття, в 1977 в Італії заснували Компанію Grisport.

Спочатку, взявши курс на виробництво високоякісної взуття і співвідношення ціни і якості, Компанія Grisport вдало розподілила канали дистрибуції і мала шалений успіх в Європі і особливо в Італії.

Сьогодні Grisport виробляє більше 5000 різних моделей кросівок і черевиків для ходьби і трекінгу, є гарантія безпеки і комфорту, всі моделі, зроблені в Європі. Коли інші відомі бренди закрили свої італійські заводи і відправили своє виробництво в Китай, Grisport рухався в зворотному напрямку. Бренд рішуче відмовлявся скорочувати кути і компрометувати якість, він продовжували вкладати все більше і більше грошей в свої італійські фабрики, технології, навчальні коледжі та їх унікальні дослідження в області комфорту при ходьбі.

Берці чоловічі Grisport Waterproof 13801d3t

Якісна надійне взуття від Італійської компанії Grisport.
Виконано з натуральної шкіри і міцної тканини CORDURA® - (товста нейлонова тканина з особливою структурою нитки, з водовідштовхувальним просоченням)
Підошва Vibram дає відмінне зчеплення як на сухій, так і на мокрій поверхні. Нековзні властивості підошви зберігаються в різних температурних режимах. Підвищена зносостійкість підошви. Знімна устілка.
Тонка пориста мембрана складної структури - Spo-Tex, виготовлена з гідрофобного полімеру. Ніколи не промокає, не продувається, відмінно дихає. . Їх власник буде себе почувати комфортно і впевнено як у походах в гори і по бездоріжжю, так і в міських умовах. Комфортний температурний режима експлуатації +15, -15 градусів. Завдяки мембрані Spo-Tex, всередині черевика підтримується природний мікроклімат.

Розмірний ряд з 40 по 47 : 40 = 26см., 41 = 27см., 42 = 27.5 див., 43 = 28см., 44 = 29см., 45 = 29.5 см., 46 = 30.5 см., 47=31 см.

Перед покупкою, заміряйте довжину устілки вашого взуття  і свяжіться з нами, для уточнення наявності потрібного розміру. Посилку відправляємо Новою Поштою, Укрпоштою

Наші переваги:

офіційний сайт *****************
понад 17 років роботи та кілька тисяч задоволених клієнтів (100% позитивних відгуків: *****************
фото та відео в живу безпосередньо твоєї пари перед відправкою!
гарантований обмін та повернення товару!
Щоденне відправлення!
Наш офіційний сайт *****************

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

Схожі товари