Всі категорії
Додати товар

Військові берці черевики max fuchs tactical coyote tan

5800 грн
Опис

Черевики тактичні на мембрані Max Fuchs Tactical Coyote Tan 18833R Характеристика Max Fuchs Tactical Coyote Tan Торгова марка: Макс Фукс (Баварія, м Фреунг) Оригінальна назва: Einsatzstiefel "Tactical" Сезон: осінь/весна Стати: чоловічі Матеріал верху: 100% поліестер Під текстильною кулею: HBR Membran® Підкладка: «дихаюча» і швидковисихаюча сітчаста тканина Підошва: гума Спосіб шнурівки: швидкісна Колір: Койот Особливості демісезонних черевиків на мембрані Макс Фукс Відмінне рішення для сміливих, рішучих та вимогливих людей. Виконані в кращих німецьких традиціях черевики MFH Tactical зручні при носінні в будь-яких ситуаціях, будь то туристичні походи, пейнтбол або військові тренування. Голеностоп рівномірно фіксується. Передня частина черевика не піддається сильним перегинам завдяки щільній шнурівці, а м'яка м'який верх і язичок забезпечують комфорт при швидкому переміщенні і знімають лишнє тиск на ногу в тих випадках, коли необхідно різко присісти. Гумова підошва зі стійким протектором не дозволити ковзати та падати на льоду або мокрій землі, а також пом'якшити навантаження на стопу та п'ятому яту під час тривалої ходьби. На кожному кроці допоможе утримувати рівновагу. Черевики TACTICAL Coyote Tan практичні та довговічні, оскільки володіють стійкістю до стирання, не боятися проколів та порізів, добре тримають форму і на сонці не вигоряють. Аллергічних реакцій взуття з поліестеру віклікаті не вінна - принаймні, досі подібних випадків зафіксовано не було. Ще одним безумовним перевагою башмака Max Fuchs є водонепроникність. Вони чудово захищатимуть від промокання в сильний злив. Завдяки високій якості мікропористої HBR® мембрани, яка крім водовідштовхувальної функції має досить високу повітропроникність, ноги не будуть «законсервовані». Віпари поту у вигляді водяної пари ефективно виводяться назовні. Незалежно від того, якими є зовнішні умови, всередині взуття завжди буде сухо і комфортно.

Щоб «дихаючі» властивості мембранної прокладки не погіршувалися, потрібно своєчасно очищати від бруду верхню тканинну кулю. Благо, поліестер у цьому харчуванні невибагливий. Синтетичну взуття навіть можна прати, але тільки вручну - із застосуванням губки та миючих засобів для мембранних матеріалів. Сушити біля батареї тактичні черевики Койот не рекомендується, і дуже важливо не допускати їх перегріву.
Окремо варто відзначити наявність двох петельок: на язичку та заднику. Ця непомітна на перший погляд деталь значно полегшила надягання взуття. Петельки також можна використовувати для її перенесення.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 42
  • 43
  • 44

Схожі товари