Всі категорії
Додати товар

Тактичні рукавички зимові mechanix coldwork

3900 грн
Опис

Тактичні рукавички Mechanix Wear ColdWork M-Pact Black/Grey (CWKMP-58)

Утеплені, дуже міцні тактичні рукавички серії Mechanix M-Pact. Створено для професійних солдатів і операторів спецпідрозділів. Рукавички виготовлені з міцного матеріалу, посиленого Armortex®. Утеплювач C40 3M Thinsulate ефективно зігріває та забезпечує тепловий комфорт у складних погодних умовах. Зовнішній шар рукавичок має міцні панелі з TPR (термопластичної гуми).
Ізольовані, дуже міцні тактичні рукавички Mechanix Wear. Створено для професійних солдатів і операторів спецпідрозділів. Чудовий вибір для людей, які шукають легкі, зручні, ідеально захищають руки та забезпечують надійний хват.

image / svg + xml
0%

АВТОРИЗАЦІЯASTOMSWORLDWIDE SCREEN
image / svg + xml .a {fill: # 121313;} image / svg + xmlimage / svg + xml
Рукавички виготовлені з міцного матеріалу, посиленого Armortex®. Тильна сторона долоні покрита вітро- та вологостійкою тканиною софтшелл, яка запобігає проникненню холодного повітря всередину рукавичок. Утеплювач C40 3M Thinsulate ефективно зігріває та забезпечує тепловий комфорт у складних погодних умовах.

Зовнішній шар рукавичок має міцні TPR (термопластична гума) панелі, які забезпечують чудовий захист від потертостей та ударів рук об навколишні елементи. зовнішній. Панелі відповідають вимогам ANSI 138 рівня 2. Додатковий захист рук забезпечує підкладка D3O®, яка поглинає і розсіює енергію удару.

Сторона захоплення виготовлена з синтетичної шкіри, яка є міцною і дозволяє виконувати точні завдання. Шкіра забезпечує зчеплення і запобігає ковзанню рукавичок на слизькій поверхні. Довговічність рукавичок підвищує подвійний шар матеріалу з внутрішньої сторони великого та вказівного пальців. Варто відзначити, що рукавичками можна керувати за допомогою сенсорних пристроїв.

Кріплення виконано з термопластичної гуми (TPR) і оснащено липучками, що дозволяє дуже точно прилягати рукавичок до зап'ястя. Додатковою перевагою моделі є засувка, яка дозволяє з'єднувати рукавички між собою, що істотно полегшує їх перенесення і зберігання.

Рукавички Mechanix ідеально підходять для поїздок на виживання, роботи в автомайстерні, DIY, ASG. або гри в пейнтбол. Рукавички Mechanix також використовуються операторами спеціальних підрозділів.

Таблиця розмірів - & gt; натисніть

Технічні дані
Модель: ColdWork M-Pact
Колір: чорний + сірий
Виробник: Mechanix Wear, США

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари