Всі категорії
Додати товар

Дуже тепла подовжена вовняна куртка кольору оливного cast iron голландія l.

1200 грн
Опис

Країна та рік заснування: Голландія, 2003 рік.
CAST IRON — дуже популярний і відомий бренд, який належить компанії Just Brands Inc. Магазини марки розташовані в Нідерландах, Бельгії, Швейцарії й Англії. Філософія компанії націлена на молодого свідомого чоловіка, який прагне бути на піку моди.
Цей виробник завжди популярний
Колекції CAST IRON складаються зі штучно зістарених джинсів і трикотажних штанів ручної роботи, жакетів, трикотажних сорочок, футболок із сильним акцентом на деталях — заклепках, кнопках джинсів і вишивках.
Продукція цієї голландської фірми завжди славилася своєю якістю й продуманим дизайном деталей одягу.
Спрямована переважно на молодь, марка поєднує в собі елементи оригінального дизайну та крою, властивого виключно цьому бренду. Стилістика Cast-Iron несе в собі оригінальну суміш із одягу стародавніх лицарів і найсвіжіших трендів європейського молодіжного одягу. Неймовірна кількість дрібних деталей і нюансів супроводжуватиме будь-яку річ із колекції Cast-Iron, чи то куртка, сорочка, штани, чи то джинси.
Продається подовжена куртка молодого молодіжного голландського мультибренда Cast-Iron Виріб виготовлений із вовняної тканини (80% вовна, 20% поліамід). Матеріал досить товстий, щільний, ніби буклований. Колір оренго (колір мокрого асфальту). Модель традиційно виконана в молодіжному спортивному стилі: наявність тканинних знімних погончиків, подвійна застібка, велика кількість кишень і фірмових деталей. Куртка прямого крою з коміром-стійкою. На комірі — стійці є додаткова застібка: регульований тканий ремінець. Виріб застібається на укорочену масивну фірмову блискавку, яка зверху прикривається тканинною планкою із застібками- ґудзиками.
На грудях — глибока вертикальна врізна кишеня, яка застібається на потаємну блискавку. На правому боці грудей — імітація врізної кишені. Замість нього є тільки фігурний клапан.
У нижній частині пілочок — великі врізні кишені з дуже великими фігурними клапанами, які застібаються на фірмові ґудзики та металеві кнопки.
Рукави врізні. У нижній частині рукавів передбачені регульовані тканинні ремінці, які застібаються на фірмові металеві кнопки. Ззаду куртка на об'ємній фігурній кокетці, у нижній частині якої шовковистими
нитками оливкового кольору вишита витончена саламандра — знаменитий логотип
бренда. У нижній частині — дві шліци, які можна носити як у розкритому вигляді, так і в закритому. Для цього передбачені кнопки.
З виворітного боку модель має стьобану підкладку, виготовлену з блискучого м'якого поліестеру оливкового кольору. Між підкладкою та вовняним верхом виробу розміщений шар утеплювача (100% поліестер), що робить цей елемент Вашого гардероба комфортним, стильним і розкішним навіть для суворої та мінливої зимової погоди. З виворітного боку на куртці є 2 невеликі кишені, одна з них на блискавці. На підкладці — множинне маркування бренда.
Модель у чудовому стані. Розміри L. Розміри за схемою: 1 - 50 см. 2 - 58 см. 3 - 67 см. 4 - 90 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліамід Поліестер Вовна
Утеплювач:
Поліестер
Принт:
У клітинку

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?