Всі категорії
Додати товар

Чудова водовідштовхувальна куртка perflex англія м.

525 грн
Опис

Продається чудова водонепроникна куртка британського бренда, що виробляє екіпірування для прихильників полювання та риболовлі PerFlex.
Це надійна пряма куртка з мінімальним кол-вом швом. Верх виробу виготовлений зі щільної поліамідної тканини, виробленої за фірмовою технологією PerFlex ( водонепроникне термопластичне покриття). Колір — хакі (більший у зелень). Модель подовжена, пряма, з рукавами-реглан. Куртка застібається на потужну потаємну блискавку — трактор із двома бігунками, поверх якої розміщена додаткова планка. Під цією планкою є додаткова велика вертикальна врізна кишеня на блискавці.
На куртці спереду 4 глибокі захисні кишені: 2 похилі врізні на лінії грудей, 2 дуже великі накладні — у нижній частині пілочок. У цих кишень клапан створюється з верхньої подвійної частини самої кишені. Ці кишені застібаються на металеві кнопки. Великий відкладний комір, який із внутрішньої сторони утеплений м'якою вовняною підкладкою, може перетворитися на комір-стійку, якщо застебнути на металеву кнопку.
Під нижньою частиною рукавів реглан розміщений додатковий прихований манжет на гумці та металевій кнопці.
З виворітного боку куртка на комбінованій підкладці. Основна частина — щільна м'яка бавовняна тканина кольору хакі. У нижній частині вставка зі щільної водовідштовхувальної поліамідної тканини, аналогічної до тканини верху виробу. З виворітного боку моделі є 2 кишені. Один — дуже великий (над нижньою вставкою). Другий, менший, над ним. Він застібається на фірмову блискавку.
Куртка в відмінному стані (якщо не вважати, що немає знімного капюшона). Розмір M. НОТ — 60 см. Довжина внутрішнього шва рукава — 51 см. Загальна довжина виробу 93 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Драп Поліамід Бавовна
Сезон:

Схожі товари