Всі категорії
Додати товар

Чорна утеплена штормова куртка teddy smith франція l.

850 грн
Опис

Модний бренд Teddy Smith був утворений у 1989 році молодим французом Філіпом Булу.
Понад двадцять років марка перебуває у списках лідерів у Франції серед виробників стильного одягу з деніму. 2010 року Teddy Smith випустив колекцію, яка просякнута молодіжним настроєм, яке завжди було властиве бренду та непокірністю рокерського духу, що поєднує сучасність із п'ятдесятими роками минулого століття.
Новий модний концепт від Teddy Smith — Modern Lovers, слоган якого звучить як «love, sex&rock». Рекламна кампанія, створена фотографом Крістофом Кунтером, виготовлена в чорно-білій стилістиці, яка якнайкраще підходить для ілюстрації характеру колекції, яка ніби встановлює зв'язок між різними поколіннями.
У колекції представлені картаті сорочки, светри з капюшоном, шкіряні куртки, затишні трикотажні речі, у яких змішується фолк, поп, панк, рок.
І, зрозуміло, у лінії є джинси, у виробництві яких марка особливо досягла успіху, пропонуючи нові техніки оброблення для стильного потертого образу.
Продається лаконічна утеплена штормова куртка молодого французького бренда одеги Teddy Smith. Це модель вільної короткої прямої куртки з вшивними рукавами та високим коміром-стійкою. Верх виробу виготовлений зі щільної водовідштовхувальної тканини чорного кольору: 75% поліамід, 16% поліестер, 9% бавовна. Тканина із захисним поліуретановим покриттям. Тканина трохи відблискує (це видно на фото). Куртка на великій рівній кокетці. Модель застібається на довгу потужну фірмову блискавку чорного кольору. У нижній частині лівої полички — фірмовий гумовий лейб бренда. З боків — глибокі похилі врізні кишені. Рукави досить широкі врізні, без манжет. Знизу під основним матеріалом є в'язані патенти чорного кольору.
Ззаду куртка на великій прямій кокетці. На ній у верхній частині зафіксований фірмовий гумовий лейб бренда. Нижнім краєм куртка з виворітного боку має утяжку з фірмовими пластиковими фіксаторами.
Виворітна сторона виробу обладнана підкладкою, виготовленою зі щільного щільного щільного короткого штучного хутра темно-сірого кольору (50% акрилик, 50% поліестер). Хутряна підкладка є і в рукавах моделі. У центрі лівої полички на хутряній підкладці розташовується дуже глибока врізна кишеня на блискавці.
Куртка в чудовому стані. Розміри L. Розміри по схемі: 1 - 60 см. 2 - 68 см. 3 - 63 см. (у моделі опущений рукав) 3 - 73 см.
Виробництво — М'янма.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна Поліамід Поліестер
Утеплювач:
Поліестер Акрил

Схожі товари