Всі категорії
Додати товар

Куртка, куртка шкіряна, куртка байкерська, мото куртка, бомбер, бомбер шкіряний,...

3000 грн -34% 2000 грн
Опис

КУРТКА шкіряна з капюшоном RIVER ISLAND

Куртка шкіряна з капюшоном River Island made in England. Куртка в ідеальному стані без слідів експлуатації і без вад. Size (розмір вказаний) L, але краще орієнтуватися на виміри, виміри нижче в описі. Колір насичений чорний. Шкіра м'яка, ніжна, середньої щільності, вичинка екстра класу (теля). Модель укорочена типу Бомбер під гумку. Гумка по низу куртки та рукавами манжетів гумка (гумка в ідеальному стані, щільна, тримає форму). Капюшон не знімний, великий повноцінний добре прикриває голову, затягується шнуром затяжкою. Основна застібка металева масивна блискавка. Підкладка 100% cotton, всередині збережені всі внутрішні лейбли із зазначенням складу матеріалів куртки та рекомендації щодо догляду за виробом. 1 внутрішня кишеня прорізна. 4 кишені зовнішніх (2 грудні кишені на клапанах на кнопках, 2 нижні кишені на клапанах на кнопках).

Вимірювальна таблиця на останньому фото.
ЗАМІРИ:
1) плечі 50 см
2) напівоб'єм грудей 60 см
3) довжина рукава 64+ 5 см гумка манжет
4) довжина куртки 68 см.

Куртка стильно і ефектно виглядає підійде як для їзди на мотоциклі, так і в повсякденному житті.

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень.

Дивіться всі мої оголошення є багато цікавих речей, пов'язаних з мото тематикою

Постійним клієнтам знижки

RIVER ISLAND.
Рівер Айланд це популярна марка одягу для молодих дівчат і хлопців. Родом із Великобританії, випускає та продає модний одяг, джинсовий одяг, аксесуари, сумки. Це повсякденний одяг та взуття. Компанія створена Бернандом Льюїсом у 1948 році, після війни. Льюїс розпочав бізнес як маленьке сімейне підприємство. Починаючи з маленької крамнички у Лондоні, названого Lewis Separates. Потім йшла низка перейменувань у пошуках відповідної назви. У свій час бренд називався Chelsea Girl, до речі ця мережа досі працює. Потім 11 років продавався бренд одягу Concept Man. Лише з 1988 року з'явився звичний бренд RIVER ISLAND

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Принт:
Без принту

Схожі товари