Всі категорії
Додати товар

Комфортна щільна бавовняна куртка в стилі мілітарі indian terrain індія. l

750 грн
Опис

Indian Terrain — один із провідних модних брендів Індії, який задовольняє потреби космополітичних, мобільних молодих індійських чоловіків.
Ми пишаємося нашими преміальними тканинами, чудовим пошиттям і зручною посадкою.
Наш асортимент одягу варіюється від сорочок, футболок, светрів і курток до штанів, шортів і джинсів для чоловіків. 2015 року ми також взяли під своє крило юнаків, тобто сегмент хлопчиків, і створили повну колекцію одягу, призначену для активних і вимогливих молодих хлопців.
Компанія Indian Terrain була заснована Вінки Редагопалом для забезпечення чоловіків в Індії повсякденним одягом преміумкласу. Indian Terrain була запущена 2000 року та відділилася від материнської компанії Celebrity Fashions Limited 2010 року.
У вересні 2015 року компанія представила бренд Indian Terrain BOY, щоб задовольнити попит на повсякденний одяг для хлопчиків віком від 4 до 16 років. Колекція складається з різноманітного одягу, включно з сорочки, футболками, штанами, шортами, зимовим одягом і джинсами для хлопчиків із цікавими принтами та візерунками.
Сьогодні Indian Terrain здійснює роздрібну торгівлю в усій країні через понад 200 ексклюзивних торгових точок, понад 1000 мультибрендових торгових точок, понад 400 дверей великоформатних магазинів, як-от Lifestyle, Shoppers Stop, а також Central і ключові платформи електронної індустрії.
Упродовж десятиліть у Indian Terrain було кілька представників бренда з відомими іменами, як-от Рандип Худа, Абхай Деол і Кунал Капур.
Indian Terrain — перший великий вуличний бренд в Індії, який отримав сертифікат Fairtrade Label.
Компанія виробила лінійку продукції на основі специфікацій Fairtrade, використовуючи бавовну Fairtrade, отриману від фермерів із округу Сурендранагар, штат Гуджарат.
Ми любимо проводити час, створюючи одяг елегантного стилю та дивовижного комфорту, який змушує вас почуватися добре. Якщо ви шукаєте недорогий, але преміальний повсякденний одяг для свого оновленого гардероба, ви потрапили в правильний магазин.
Продається щільна бавовняна куртка сімейного індійського мультибренда Indian Terrain Це модель спортивної куртки, або виробленої в стилі мілітарі.
Куртка прямого крою ( сорочкового стилю). Виготовлена з дуже щільного в міру м'якого 100% бавовняного полотна оливкового кольору. Виріб із невеликим відкладним коміром. На плечах — тканинні погончики, які пристібаються до основного матеріалу за допомогою потайних металевих кнопок. Куртка застібається на потужну фірмову металеву блискавку. Поверх блискавки є ще й додаткова застібка з потайними металевими кнопками. На грудях — 2 великі об'ємні накладні кишені з клапанами, які застібаються на потаємні металеві кнопки. На клапані лівої кишені пришитий невеликий тканий лейб бренда. У нижній частині розміщуються 2 великі об'ємні накладні кишені з клапанами, які застібаються на потаємні металеві кнопки. Куртка з врізними рукавами, які закінчуються регульованими манжетами ( металева кнопка). Вище розташовується фігурна вставка, відстрочена багаторазово.
З виворітного боку куртки надійна щільна картата підкладка (100% бавовна), а в рукавах підкладка тонша — 100% поліестер. З лівого боку розташовується велика врізна кишеня.
Куртка в чудовому стані. Розміри L. Розміри по схемі: 1 - 50 см. 2 - 58 см. 3 - 64 см. 4 - 75 см. Ширина по нижньому краю - 58 см.
Виробництво — Індія.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Утеплювач:
Бавовна

Схожі товари