Всі категорії
Додати товар

Класичне пряме темно-синє чисто вовняне пальто pierre cardin франценція 42 р.

850 грн
Опис

Історія марки Pierre Cardin нерозривно пов'язана з діяльністю її засновника, одного з найвідоміших людей у світі моди — П'єра Кардена. Як французький за національним і італійцем за походженням, цей знаменитий дизайнер зміг втілити у своєму бренді витонченість і витонченість, властиві французьким майстрам, а також сміливість і новаторство італійської школи. «Я здійснюю дизайн одягу щодня. Для мене це як кардинал. Обожнюю моду», - визнається кутюр'є. П'єр Карден почав працювати як підмайстерня у швейній майстерні в 15 років, а в 1949, після декількох років учнівства, Карден залишив Дім Dior і відкрив власний Модний Дім. Про цей крок він ніколи не шкодував. Сміливі геометричні авангардні моделі зробили його фаворитом модників усього світу. У 1954 він придумав модель плаття-«бульбашки» (bubble dress), яка вже увійшла в історію моди. Однак головна заслуга Кардена в тому, що він став першим кутюр'є, хто виводить моду з подіуму на вулицю. Перву колекцію готового одягу Карден представив в 1959 на показі в магазині Printmps Store, чим Повів витончених паризьких поціновувачів високої моди в справжній шок. Сьогодні PIERRE CARDIN асоціюється з французьким шиком та елегантністю. У його колекціях є не тільки класичний чоловічий одяг, але й одяг для тих, хто віддає перевагу «casual» — вільний і повсякденний стиль у поєднанні з високим класом моделей і тканин. Недарма одним із напрямів «PIERRE CARDIN» як одного з провідних брендів чоловічої моди є джинсовий напрям. Будь-яка річ бренда Pierre Cardin говорить про елітарність і тонкий смак власника. Саме це й забезпечує відомому дизайнеру величезну популярність і народне кохання.
Перед Вами класичне чоловіче пальто. Пальто довге, до середини литки. Фасон вільний. Матеріал, з якого пошите пальто, і теплий, і чудово тримає форму, і в міру м'який, і щільний, і не мазкий. Склад матеріалу: 100% вовна. Матеріал ніби набивний, об'ємний, як коротке дуже м'яке хутро. Колір матеріалу — темно-синій. Пальто застібається на акуратні чорні ґудзики. Для ґудзиків на пальто пришита спеціальна планка. Застібка для ґудзиків потайна. Комір невеликий, відкладний прекрасно тримає форму. Рукави – реглан, вільні, прямі, без манжет. Кишені традиційні, врізні, похилі.
Ззаду пальто пряме. Внизу — довгий шліц.
Зсередини пальто має дуже красиву віскозну (100% віскоза темно-синього кольору) підкладку.
Пальто чудово зшите, бездоганно сидить на фігурі, дуже тепле, практичне. Можна було б сказати, що воно в ідеальному стані. Але є один нюанс. Трохи вище шліци є невелика підтертість шерсті. Приблизно 2/7 мм. На фото виділено контрастною лінією. Реально не видно. Розмір — 42 ( реально — 50/ 52). НОГ 64 см., Довжина рукава по внутрішньому боку 39 см. Довжина -117 см.. Ширина по нижньому краю — 67 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари