Всі категорії
Додати товар

Чудовий темно-коричневий демісезонний плащ m&s luxury пишноти l.

750 грн
Опис

Продається стильний демісезонний плащ британського бренда одягу преміумкласу для дорослих і дітей M&S luxury. Плащик прямий однобортний, з відкладним подвійним коміром на невеликій стійці. Під відкладним коміром розміщений вузький регульований ремінець, що дає змогу наглушити виріб. Модель має асиметричну застібку. Плащ застібається на ґудзики під тон тканини. З боків знизу — глибокі похилі врізні кишені, які застібаються на ґудзики. Рукави прямі. У нижній частині — регульовані ремінці, що дають змогу змоделювати об'єм. Плащик можна носити з відкладним коміром (не застібаючи верхні ґудзики), а можна застебнути наглушення. Для цього на стійці під коміром передбачений потайний тканий регульований ремінець. Поверх основного тканинного коміра за допомогою фірмових ґудзиків можна пристебнути більш ґрунтовний шкіряний комір ( натуральна шкіра в тон тканини).
Ззаду плащик на великій рівній кокетці. Внизу — шліц, який фіксується за допомогою навісної тканинної петлі та ґудзики. Матеріал верху — щільна м'яка трохи блискуча тканина дуже красивого темно-коричневого кольору. Склад матеріалу: 45% бавовна, 40% поліестер, 15% поліамід. Такий склад матерії дає змогу їй затримувати вологу, захищаючи людину від негоди. Зсередини модель має підкладку, виготовлену з м'якої поліестерової тканини чорного кольору. Утеплена підстібка в моделі немає, тому не може слугувати зимовою моделлю. З виворітного боку, з лівого боку є глибока врізна кишеня на блискавці.
Плащик у відмінному стані. Розмір — L. Розміри по схемі: 1 - 50 см. 2 - 60 см. 3 - 66 см. 4 - 107 см. Ширина по нижньому краю - 73 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліамід Поліестер Бавовна
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари