Всі категорії
Додати товар

Комфортний трекінговий жилет на флісі відомого німецького бренду crane

349 грн
Опис

Комфортний трекінговий жилет відомого німецького бренду Crane.Стан нової речі, сток.
Модель комфортного силуету. Жилет виготовлений з вітрозахисного софтшеллу. Зовнішня тканина водонепроникна, що забезпечує захист від легких опадів. Усередині є тепла підкладка з мікрофлісу, що забезпечує більший тепловий комфорт у холодні дні.
Особливості:
Зручний комір-стійка.
Пройми та низ виробу з еластичною окантовкою.
Контрастна блискавка.
Підкладка із мікрофлісу для теплового комфорту.
Водовідштовхувальне просочування зовнішньої тканини уповільнює вбирання вологи.
Світловідбивні деталі.
Позаду - кишеня на блискавці.
Ідеально підходить для спорту і не тільки.

Розмір L.
-довжина 72
-пог 59

Склад:
100% поліестер

Фірма Crane – німецький виробник одягу та аксесуарів для занять спортом. Історія бренду розпочалася відносно недавно, але його продукція впевнено завойовує ринок. Зараз це один із найвідоміших та найпопулярніших німецьких виробників спортивних костюмів, термокурток, кросівок, велоодягу. При своїй невисокій ціні в порівнянні з аналогічними брендовими товарами продукція Crane не поступається, а часом і виграє за якістю та зручністю.
Торгову марку цінують за комфортні моделі, зносостійкі матеріали та прийнятні ціни. Якісні тканини та унікальні технології при виготовленні продукції – одні з основних причин купити спортивний одяг та взуття Crane (Крейн). Більшість моделей виготовляються з мембранної тканини – тіло не перегрівається, а піт відводиться назовні. Відсутність швів на одязі запобігає натирання шкіри.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер
Утеплювач:
Фліс
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари