Всі категорії
Додати товар

Упаковка вологого корму для котів purina gourmet perle gravy delight міні філе в соусі...

575 грн
Опис

Ваш улюбленець - вибагливий гурман, який завжди знаходиться у пошуках гастрономічного задоволення? Тоді Gourmet Perle (Перл) Соус Де-Люкс був створений саме для нього. Поєднання відбірних шматочків курки та класичного соусу Де-Люкс від Gourmet зроблять день вашого котика неповторним та подарують йому справжнє свято. Вологий корм для котів Gourmet Perle (Перл) не містить доданих штучних барвників, консервантів і ароматизаторів.
Переваги цього корму для котів:
- 100% повнораціонний корм для дорослих котів.
- Вишуканий смак, який сподобається навіть найвибагливішим кішкам.
- Не містить доданих штучних барвників, консервантів і ароматизаторів.
- Виготовлено у ЄС.
Склад: м’ясо та субпродукти тваринного походження (15%, з яких курки 4%), екстракти рослинного протеїну, риба та продукти переробки риби, мінеральні речовини, продукти переробки овочів, цукри.
Поживні кормові добавки: МО/кг (IU/kg): вітамін А: 600; вітамін D3: 90 мг/кг (mg/kg): сульфат заліза: (Fe: 6.8); йодат кальцію: (І: 0.16); сульфат міді: (Cu: 0.5); сульфат марганцю: (Mn: 1.3); сульфат цинку: (Zn: 12.0); таурин: 370.
Поживні речовини: волога 82%, сирий протеїн 11.5%, сирий жир 2.5%, сира зола 2%, сира клітковина 0.2%.
Рекомендації щодо годування.
Дорослого кота середньої ваги (4 kg/кг) годуйте від 3 до 4 пакетиків на день, за два або більше годування. Середня добова норма розрахована для помірно активних котів за нормальної температури довкілля. Ця норма може змінюватись в залежності від індивідуальних потреб кота та має бути пристосована таким чином, щоб зберегти його струнку статуру. Подавати продукт кімнатної температури. Свіжа чиста питна вода повинна бути доступною тварині у будь-який час.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати корм для котів у сухому прохолодному місці. Дату "Вжити до кінця", реєстраційний номер фабрики та номер партії: дивіться на упаковці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Тип кормів:
Вага упаковки:
2 кг
Тип вологого корму:
Желе
Клас:
Суперпреміум
Порода:
Усі породи
Тип упаковки:
Паучі
Призначення:
Для активних котів Для виставкових та вибагливих котів Для зміцнення імунної системи Основне годування Для дорослих котів з чутливим травленням
Вік:
Дорослі Молоді

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?