Всі категорії
Додати товар

Машинка для стрижки нігтів cheery для собак з світлодіодним підсвічуванням

3400 грн -34% 2261 грн
Опис

ВІДСУТНЯ ІНСТРУКЦІЯ!

ОПИСИ ПРОДУКТІВ * Назва: Полірувальник нігтів LEDpet. * ТЕХНІЧНІ
характеристики: USB-кабель для зарядки. * Матеріал: АБС-пластик. *
Акумуляторна батарея: літієва батарея ємністю 2000 маг, нікель-металогідридна
батарея ємністю 900 мАг. * Напруга: постійний струм 3,6 В, постійний струм 2,4
в.

- Найновіша версія світлодіодної шліфувальної машини для домашніх тварин: оснащена світлодіодним підсвічуванням, ви можете перевірити, як Шліфувальна головка працює на лапах, швидше та ефективніше, ніж традиційні ножиці для стрижки нігтів для домашніх тварин, що зменшує ймовірність травмування вашого вихованця та створює гармонійні стосунки.
- Надпотужний і малошумний двигун: Світлодіодна шліфувальна машина для домашніх тварин cheery оснащена інноваційним двигуном з використанням новітніх технологій. Шум і вібрація не викличуть у ваших вихованців занепокоєння і занепокоєння, вбудований двигун видає наднизький звук і вібрацію, і навіть чутливі домашні тварини можуть зберігати спокій. Завершіть шліфувальну роботу протягом декількох хвилин. Якщо не секунди.
- Міцний і перезаряджається через USB: більш тривалий термін служби. Цей лак для нігтів для домашніх тварин оснащений нікель-металогідридними батареями, які тривають 10 годин після 3-годинної зарядки. Наш Полірувальник для нігтів для домашніх тварин легкий і портативний, що дозволяє легко переміщати шліфувальний верстат в будь-який кут лапи.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?