Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Namsan драбина з мийним плюшевим чохлом для дивана-ліжка, 42 x 40 x 31 см

1180 грн
Опис

Особливості та деталі

- Ідеально підходить для дрібної породи: кроки собаки NAMSAN допомагають хатнім тваринам легко підійматися і спускатися з дивана/ліжка; підходить для літніх собак/кішок або собак із артритом, інсультом, проблемами рухливості; маленьких собак або порід з короткими ногами, як-от чіхуахуа, такси, Йоркшир, король Чарльз, мальтійський, Джек-розсел-тер'єр тощо.
- Простота збирання: оновлена драбина для собак як зворотний зв'язок із клієнтами, її дуже легко зібрати з докладними інструкціями. Якщо ваш вихованець зазвичай стрибає з дивана, що може викликати проблеми з суглобами пізніше, сходи для хатніх тварин можуть запобігти цій ситуації.
- Міцна та легка драбина: виготовлена з міцного матеріалу ABS, легка та портативна, з протиковзною поверхнею і дном, ваш собака може надійно настати на неї. Дуже легко переміщатися з кімнати в кімнату.
- Мийна кришка: Машинне прання тримає котячу драбину чистою, а колір плюшевої кришки дає їй вписатися у ваші домашні меблі. Будь ласка, стежте за тим, щоб чорна сторона із застібкою-блискавкою була внизу, коли ви закриваєте кришку. Неправильно, що блискавка розміщена збоку, ви не можете закрити кришку.
- Розмір: 40 см Довжина x 31 см висота x 42 см ширина, лише 3 кроки, висота кожного кроку 10 см, ширина 13 см; На початку ви можете змусити свого собаку адаптуватися до його використання за допомогою декількох ласощів.