Всі категорії
Додати товар

Відбивач світла

850 грн -24% 650 грн
Опис

Відбивач Mircopro 5в1 - простий і багатофункціональний інструмент для роботи з освітленням на фотографії. Підходить для вуличної та студійної зйомки. Модель являє собою розсіювач з напівпрозорого матеріалу з гнучкою і легкою рамою-обручем, яка дає змогу згортати його до компактного розміру для транспортування і зберігання. У комплекті також є чохол з відбивними поверхнями, який натягується на раму і застібається на блискавку. Кожна сторона чохла, включно з двома виворітними, являє собою відбивну поверхню: білого, чорного, срібного, золотого кольорів.

Розсіювач використовується для зйомки "на просвіт" з яскравим освітленням, наприклад, при денному сонячному світлі.

Срібний відбивач - найбільш часто використовуваний фотографами. Він відбиває великий відсоток світла, що потрапляє на його поверхню, тому не дуже добре підійде для зйомки з яскравим денним освітленням, але незамінний у хмарну погоду. Незначно змінює колірну температуру в більш холодні тони.

Золотий відбивач часто використовується у фотозйомках для глянцевих журналів для надання блідій шкірі моделей золотистого засмаглого вигляду. Як і срібний, відбиває великий відсоток світла, але зі зміною колірної температури в теплі тони.

Білий колір відбиває менше світла, ніж срібний. Саме він використовується для пом'якшення контрастних тіней під час зйомки з яскравим сонячним світлом. Гарний також тим, що не впливає на температуру кольору.

Чорний відбивач поглинає надлишок розсіяного світла.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
prostotak5
prostotak5
Чернігів
Була