Всі категорії
Додати товар

Карти таро + мішечок для зберігання. чаклунське таро еллен дуган

450 грн
Опис

БЕЗ ТОРГА.

Кодовське Таро Еллен Дуган, занурить вас у дивовижний світ звичних сюжетів Вейта, але з «добавленням магії». Попри те, що ці картки виготовлені в класичній системі, автор надала образам нові сенсові відтінки, а художник, який працював над створенням ілюстрацій, виготовив їх у техніці сучасної комп'ютерної графіки, і від цього створюється враження, ніби всі герої сюжетів по-справжньому живі.
Порівнюючи з більшістю сучасних колод, далеко не завжди придуманих справжніми практиками з великим стажем передбачувальної роботи, Ковдовське Таро Дуган неабияк виграє. Річ у тім, що сама Еллен — не просто таролог, вона практикуюча відьма, екстрасенс, медіум. Природно, мистецтво автора з'явилося відображення всередині створених нею Арканів. Художник, який допоміг задумуванню Дуган втілитися в реальності — Марк Еванс. Якщо ви заглушите в галерею Колдовського Таро Еллен Дуган (його ж називають Таро Відьм), то побачите, що звичні сюжети мають тут дуже незвичний вигляд: перероблені та додані деякі деталі, істотно відрізняються від класики більш опрацьований задній фон карток, а деякі аркани отримали інші назви, більш властиві саме магічній традиції.Колдове Таро Еллен Дуган Дуда класичне, проте з помітними авторськими нововведеннями. У традиційні, звичні всім шанувальникам Уейта образи гармонійно вплетені різні магічні елементи, тварини, птиці, рослини, міфологічні персонажі — одним словом, деталі, які посилюють класичне значення мапи, а часом і істотно доповнюють його. Кілька Старших Арканів отримали нові назви: так, Колесо Фортуни перетворилося на Колесо Року, Суд став Кармою, а Йорофант — архітектурою. Відразу ж відчувається, що колода просякнута магією й чарами, що робить її незамінною для тарологів, які не тільки займаються мантичною роботою, а й проводять різноманітні магічні ритуали.

З цим набором ви навчитеся розуміти символіку карток, познайомитеся з кількома розкладами Таро, а також із найважливішими магічними ритуалами:
- для приваблення любові;
- множення багатства;
- захисту;
- зцілення розбитого серця;
— зміцнення домашнього вогнища.

Традиція: Вейт
Молодші аркани: ілюстрації
Масти: жезли, чаші, мечі, пенталі
Карти двору: Паж, Лицар, Дама, Король
Нумерація: Шут 0 Сила 8 Правосуддя 11
Категорія: язичкість/вивікка

Автори: Ellen Dugan, Mark Evans
Художник: Mark Evans
Склад: 78 карт
Розмір карт: 7 х 12 см
Мова карт: російська
Виробник: Україна.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари