Всі категорії
Додати товар

Новинка! карти таро літаюча земля terra volatile tarot 104 карти

1390 грн
Опис

Карти Таро Земля Літаюча з позолоченим орнаментованим зрізом, в твердій подарунковій коробці.
Лімітована серія в преміум якості.

Це унікальне колекційне видання містить 104 карти, серед яких багато альтернативних, що дозволяє вам скласти свою власну колоду. Крім того, в комплект входить п'ята стихія — Глечики (Кувшини), що показують стихію Ефіру, або Квінтесенції.

Таро Terra Volatile складається з 22 Старших Арканів (29 карт) та 5 Мастей Молодших Арканів – Жезли, Мечі, Монети, Кубки та Глечики (56 карт), решта - додаткові.
Кожна карта — це витвір мистецтва. Картини, зображені на цих картах, створені в стилі середньовічних гравюр, забарвлені в теплих відтінках, мають незвичайну енергетику.
Це робить цю колоду особливо відповідною для детального та глибокого прочитання.
Колода Таро Земля Літаюча підійде як для досвідчених тарологів, так і для новачків, стане чудовим подарунком для прихильників езотерики та мистецтва. Вона допоможе розширити горизонти свідомості та наблизитися до розуміння світу і самого себе.

Мова карт - англійська.
Розмір карт 12х7 см.
Інструкція до всіх карт доступна на сайті виробника.

Terra Volatile була створена у 2020 році Credo quia Absurdum. Перше видання було випущено в лютому 2021 року. У 22 картах головних Арканів ви можете знайти різні альтернативи. Виберіть між Дурнем або Блазнем, щоб почати подорож. Ваш Маг може бути Алхіміком. Ви можете перемкнути Силу на стійкість. На місці Смерті зможете вибрати Відродження. Ваш Диявол може бути Спокусою. Вторинні аркани п'яти мастей — Жезли, Мечі, Монети, Кубки та Посудини. В 70 картах Молодших арканів ви можете знайти різні альтернативи.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize