Всі категорії
Додати товар

Гадальні карти таро божевільні madhouse tarot метафоричні карти

310 грн
Опис

Розмір карт – 10,3х6 см (трохи менше стандартних карт Таро)
Колода нова! У плівці. Мішечок у подарунок.
При замовленні вкажіть вашу ел.пошту і я надішлю вам інструкцію на ці карти англійською мовою у форматі пдф.
78 карт

Таро «Божевільний дім» - це проект, над яким автори працювали два роки; це було складно, цікаво і водночас чудово. Кожна карта сповнена метафор; вона образно говорить про поведінку людини певною мірою крайності її психічного стану. Ця колода зроблена відповідно до концепції, розробленої в Герметичному Ордені Золотої Зорі. Колода складається з 22 Старших Арканів та 56 Молодших Арканів. Класифікація Молодших Арканів за мастями також традиційна і представлена ​​Жезлами, Кубками, Мечами та Монетами.
У Старших Арканах ви побачите зразки шляхів між Сефірами на Каббалістичному Древі Життя. Двадцять два шляхи – це літери єврейського алфавіту, яким призначено Старші Аркани колоди Таро. В іконографії Молодших арканів ми використали печатки демонів Гоетії. Тому що кожен із нас повний сумнівів, розчарувань, страхів та тривог. Ці демони душі – приховані частини нашої особистості. Для карт Двору у нашій колоді ми вибрали видатних історичних персонажів. Мається на увазі, що вони не божевільні, а провидці.Їх внесок у розвиток світу полягає в їхній унікальності та несхожості, а також у надзвичайній здатності робити це, перебуваючи на межі розуму. Ці карти можуть зацікавити як любителів та колекціонерів Таро, так і тих, хто використовує Таро як додатковий інструмент у психологічній роботі. Наприклад, символізм Арканів дозволяє використовувати їх як діагностичний інструмент у проективних тестах або поєднувати їх як засіб самопізнання з груповими терапевтичними процесами психодрами, системних розстановок та гештальт-терапії.
Карткові зображення засновані на архетипових, класичних чи інших образах та асоціаціях, зрозумілих усім; тому їх можна використовувати як метафоричні асоціативні карти - потужний інструмент сучасної психології. Робота з ними допоможе зрозуміти, що відбувається, отримати пораду, як вийти із ситуації, позбутися душевного болю, висловити свої почуття та багато іншого. Колода зніме душевну та нервову напругу. Візуалізація особливостей роботи мозку допомагає багатьом людям зрозуміти, у чому полягають їхні труднощі та проблеми. А комбінація карток - тим більше поглиблює сенс.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари