Всі категорії
Додати товар

Федерация восточных единоборств "сакура" набираются дети от 4 лет

100 грн
Опис

Шукайте кращу школу карате для дитини? Тільки "Сакура"! ПРОВОДИТЬСЯ НАБІР ДІТЕЙ 4-14 РОКІВ В ШКОЛУ КАРАТЕ! Обласна Федерація Східних Єдиноборств «Сакура» (р. Дніпропетровськ) запрошує дітей віком 4-14 років на заняття карате в Придніпровському районі. Чому саме «Сакура»? Авторська методика фізичного виховання з елементами йоги, акробатики, розтяжки. Кваліфіковані, досвідчені тренери. Якісний спортивний інвентар. Індивідуальний підхід. Безкоштовне пробне заняття. Ігрові методики для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Переваги занять карате для дітей: Здоровий спосіб життя. Безпека: вміння постояти за себе. Фізичне і духовне виховання.
Чому дітям потрібно відвідувати заняття по карате? Заняття в школі карате для дитини – це найкраща можливість для фізичного та духовного виховання і вдосконалення. Силові вправи, гімнастика і розтяжка збільшують витривалість, зміцнюють здоров'я. Навчання бойовому мистецтву виховує самоконтроль, дисциплінованість, стійкість до стресових ситуацій, доброзичливість по відношенню до навколишнього світу. Приходьте на заняття по карате сьогодні, щоб завтра стало для вашої дитини краще і безпечніше!
Наші тренери (СЭМПАИ) навчають своїх учнів (Кохэев) поважанню і мудрості, наполегливості в досягненні кращих результатів, вміння гідно зустрічати перемоги і мужньо приймати поразки. Вихованці школи карате Дніпропетровськ з кожним роком стають все сильніше і зібраніше, витривалішими і талановитіший. Хтось невпевнений і сором'язливий стає більш товариським і відкритим. Агресор раптом розуміє, що агресивна поведінка – це не вихід. Той, хто не вмів постояти за себе, раптом дає відсіч надокучливого провокатору. Хтось стає Чемпіоном, подолавши свою лінь і страх виступу на змаганнях!
Мы приглашаем всех желающих детей и родителей приобщиться к большому и перспективному клубу карате для детей «Сакура» – давайте шагать вместе по дороге, усыпанной цветами Успеха, САМОРАЗВИТИЯ И НОВЫХ ДОСТИЖЕНИЙ! Записать ребенка на карате можно, просто позвонив по номеру контактных телефонов. Зателефонуйте в карате клуб «Сакура» і запишіться на пробне заняття! - +38**********

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user137130
user137130
Була

Схожі товари