Всі категорії
Додати товар

Карти таро - райдера уейта сонце (софія)

180 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво

Кілька примірників у наявності

Виробник - Софія
Країна виробник - Україна
Формат - 66 х 120 мм
Мова видання - Українська
Вид палітурки - Коробка
Тип поверхні паперу – Глянцева
Стан - Новий
Матеріал - Картон
Комплектація - 78 карток + інструкція

Таро Райдера Вейта вважається класичною і, мабуть, найпопулярнішою колодою карт Таро. Ця колода використовується понад сто років – переживши безліч перевидань, вона незмінно користується визнанням професіоналів.

Структура колоди та її дизайн були визначені ще 1910 року вдалим тандемом містика, вченого та езотерика – Артура Едварда Уейта та художниці Памели Колман-Сміт. Першим видавцем колоди був Вільям Райдер (Лондон), таким чином колода отримала назву на ім'я видавця та основного автора.

Таро Уейта має, починаючи з першого дотику з ним і аж до професійного використання карток у тлумаченні символіки та в психології, неймовірною глибиною, величезною кількістю рівнів спостереження та розуміння. Без перебільшення, можна назвати цю колоду таро "базової", т.к. символіка даної колоди напрочуд "проста" і доступна і, на глибинному рівні, зрозуміла самому непідготовленому адепту.

Колода складена з 22 Старших Арканів та 56 Молодших.

Якщо коротко виділити основні особливості, це певна глибокими дослідженнями, нумерація, структура і система позначень. Наприклад, Уайт поміняв місцями Старші Аркани "Правосуддя" та "Сила" - XI замість VIII. Відрізняється колода та наявністю графічних зображень у всіх Молодших Арканів.

Цей набір вважається одним із найкатегоричніших. Не згущуючи фарби і нічого не прикрашаючи, він відповідає на питання з об'єктивною прямотою: сухо, чітко і лаконічно. Застосовується для пошуку відповідей на будь-які питання та в езотеричних практиках.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?