Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Деревна фрактальна головоломка лабіринт

420 грн
Опис

Обрізані кола дуже схожі на лабіринт, а лабіринт - це фрактал. Натхнені цими хитромудрими формами, ми створили для вас фрактальний лабіринт, який вам доведеться будувати.

Фрактальна головоломка - це така собі головоломка, яка натягне вас на процес надовго. Ідеально підходить для карантину!)
Головоломка зі зручним корпусом (розмір 7,1 * 7,1 дюйма) з кришкою. Ви можете взяти його з собою на пікнік, поїздку або вечірку, щоб спробувати вирішити це з друзями або самостійно.

Пам'ятайте, що неправильно розміщений один елемент на фігурі та головоломці неможливо зібрати повністю. Є більш легкі фрактальні варіанти, з якими впорається навіть дитина, і найскладніші, з якими вам доведеться думати не одну годину.

Ви можете побачити всі сорти в нашому магазині.

Фрактал буде ВЕЛИКИМИ ВИБОРОМ як подарунок до Дня подяки, подарунок на день народження, різдвяний подарунок, подарунок на День батька, подарунок для декору для чоловіків, інженерні подарунки, назад у школу, подарунок для хлопчиків та дівчат, для друзів та членів сім'ї. Також практика показала, що ця головоломка ідеально підходить для роботи з людьми з аутизмом.
У нашому магазині ви можете вибрати колір свого майбутнього фрактала та зробити персоналізовану напис із вітальним святом, логотипом, улюбленою фразою тощо.

Ми також розробляємо нові види і виставляємо їх на продаж під час їх створення. Тож будьте в курсі!
Приємної гри)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bokach.mikola
bokach.mikola
Бориспіль
Була

Схожі товари