Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Настільна гра боротьба за галактику (race for the galaxy)

500 грн -40% 300 грн
Опис

Коробка відкрита, але гра нова, карти не роздруковані

ЕКОНОМІЧНА СТalТЕГІЯ ДЛЯ КОХІТЛЬІВ КОСМІЧНИЙ ЕКСПАНСІЇ
Культова настільна економічна стратегія. Підійде для прихильників наукової фантастики та космічних завоювань. У цій грі учасникам належить засновувати колоні та розвивати технології, виробляти ресурси та торгувати ними. Гра характеризується захопливим ігровим процесом і чудовою реграбельністю, оскільки кожна наступна партія істотно відрізняється від попередніх.

ПОСТРОВУЙТЕ САМУ КРУЧНУ ІМПЕРІЮ
Автор гри Том Леманн розробив унікальну механіку планування дій, яка полягає у виборі однієї спеціальної карти перед кожним раундом і активізації за допомогою неї відповідної фази. Гравець, який активував фазу, отримує бонус, але, водночас, дає змогу взяти участь у фазі та іншим гравцям. Вибрані фази розігруються за порядком.

ФАЗи ГРИ
Усього в грі є 5 фаз:

Дослідження. Дає змогу гравцям отримати нові карти;
Розроблення. Дає змогу врегулювати технологію;
Освоювання. Дає змогу освоїти нову планету;
Споживання. Дає змогу обміняти товари на переможні очки або нові картки;
Виробництво. Дає змогу зробити товари.
Гра закінчується, коли розібрані всі жетони переможних очок або коли імперія одного з гравців складається з дванадцяти карт.

ЕТАЛОН ЖАНРА
Гра «Боряк за Галактику» має неймовірну популярність серед гравців, які люблять задумані та глибокі ігри. Маса переможних шляхів, хитрі комбінації, а також гнучкий картковий движок як ігрова валюта, що використовує інші карти. Випущена в далекому 2007 році, «Боризму за Галактику» й донині має найвищі рейтиги, вважаючи беззастережним еталоном жанру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
chris_sell
chris_sell
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була