Всі категорії
Додати товар

Карти таро райдера уейта сонце

200 грн
Опис

Таро Райдера Уейта по праву вважається класичною і, мабуть, найпопулярнішою колодою карт Таро. Ця колода використовується більше ста років - переживши безліч перевидань, вона незмінно користується визнанням професіоналів. Структура колоди і її дизайн були визначені ще в 1910 році вдалим тандемом містика, вченого і езотерика — Артура Едварда Уейта і художниці Памели Колман-Сміт. Першим видавцем колоди був Вільям Райдер (Лондон), таким чином колода отримала назву по іменах видавця і основного автора. Таро Уейта володіє, починаючи з першого контакту з ним і аж до професійного використання карт у тлумаченні символіки і психології, неймовірною глибиною, величезним безліччю рівнів спостереження і розуміння. Без перебільшення, можна назвати цю колоду таро "базової", т. к. символіка даної колоди дивно "проста" і доступна і, на глибинному рівні, зрозуміла самому непідготовленому адепту. Колода складається з 22 Старших Арканов і 56 Молодших. Если кратко выделить основные особенности, то это определённая глубокими исследованиями, нумерация, структура и система обозначений. Например, Уайт поменял местами Старшие Арканы «Правосудие» и «Сила» — XI вместо VIII. Отличается колода и наличием графических изображений у всех Младших Арканов.

Этот набор считается одним из самых категоричных. Не сгущая краски и ничего не приукрашивая, он отвечает на вопросы с беспристрастной прямотой: сухо, чётко и лаконично. Применяется для поиска ответов на любые вопросы и в эзотерических практиках.

Що до того, кому рекомендована ця колода, то думки професіоналів розходяться: одні радять її новачкам, відштовхуючись від переконання, що потрібно починати з класики, а інші, навпаки, вважають її важкодоступною для розуміння, особливо на перших порах. Ясно одне, якщо ви не боїтеся труднощів і вмієте йти до мети з завидною завзятістю, у вас обов'язково все вийде. Виробник - Софія Країна виробник - Україна Формат - 66 х 120 мм Мова видання - Російська Тип поверхні паперу - зображення покрите лаком Стан - Новий Матеріал - виготовлені на щільному папері 350г/м2 Комплектація - 78 карт + інструкція

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари