Всі категорії
Додати товар

Принцип 80//20. секрет досягнення більшого за менших витрат. річард кох

180 грн
Опис

📚 ПРИНЦИП 80//20. Секрет досягнення більшого за менших витрат

Автор: Річард Кох
Жанр: саморозвиток
Мова: російська

Принцип 80/20 працює в багатьох сферах життя, від спорту до бізнесу. Суть цього методу в тому, що лише двадцять відсотків витрачених вами зусиль впливають на вісімдесят відсотків всіх ваших життєвих результатів, як в особистому житті, так і в бізнесі. Успішне освоєння принципу 80/20 приведе вас до небувалого успіху.

Просто подумайте ось над чим: будь-який бізнесмен знає, що 80 відсотків усього доходу приносять лише 20 відсотків клієнтів, тобто решта 80 відсотків клієнтів приносять лише 20 відсотків доходів. Або ось вам ще один факт: за 20 відсотків нашого робочого часу ми виконуємо 80 відсотків всієї роботи за день. Звучить дивно, але це реальний факт. Так ось, якщо ви успішно опануєте принцип 80/20, то вам неодмінно відкриються нові можливості та перспективи.

Автор книги прийшов до приголомшливого висновку, якщо зосередиться по максимуму на 20 відсотках, то можна досягти набагато більшого, при цьому витративши менше зусиль. У цій книзі ви знайдете відповіді на питання щодо устрою принципу 80/20, від того, як цей принцип працює до того, як безпосередньо застосовувати його в різних сферах життя.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Категорії: