Всі категорії
Додати товар

Ефективне комерційне пропонування

370 грн
Опис

Про що ця книга
Ця книга — найкращий друг підприємця.

З її допомогою ви:
приєднайте нових клієнтів;
збільшите прибуток з одного клієнта;
отримайте більше прибутку.
Тому що комерційне пропонування — це не набір чорних букв на білому аркуші, а позаштатний менеджер з продажу, який працює 24 години на добу без відпустки, вихідних і навіть платні. І якщо ваші комерційні пропозиції не приносять бажаного результату, потрібно зробити підхід до їх складання більш цілеспрямованим.

Людям точно потрібні ваші товари та послуги, просто вони поки про це не здогадуються. Досить лише звернутися до них із правильним пропонуванням, а скласти його допоможе ця книга. Тут зібрані сотні перевірених способів збільшення продажів за допомогою листів, які продаються, які легко інтегруються з будь-яким бізнесом. Спробуйте хоча б кілька прийомів — і побачите, що слова «Ми складемо пропозицію, від якої складно відмовитися» стануть реальністю.

Вивчайте, впроваджуйте та отримуйте прибуток!

Для кого ця книга
Для фахівця з продажу або маркетингу, копірайтера.

Чому ми вирішили видати цю книгу
Тому що ми самі отримуємо багато комерційних пропонувань і бачимо, що більша їх частина навряд чи досягне мети — не тому, що пропозиція нецікава, а тому, що подана неправильно. Сподіваємося виправити положення.

Фішки книги
Професіоналізм автора. Одне з його комерційних пропонувань з першого разу призвело до здійснення угоди на 4,5 млн євро. Інше мало відгук понад 50%. Перераховувати можна довго.

От автора
На мою думку, у сфері копірайтинга немає природжених геніїв і кожен може навчитися писати пропоновані комерційні пропозиції.

Багато хто боїться це робити, вважаючи, що «для цього потрібно народитися копірайтером». Детская отговорка. Запам'ятайте: копірайтерами не народжуються — ними стають. Кожен добрий копірайтер спочатку був поганим копірайтером.

Будь-яка успішність — це поєднання знань (теорія) і практики (досвід). Я багато навчався, експериментував, перейняв досвід, допускав катастрофічну кількість помилок — це не засмужило, а тільки стимулювало, я знав, що набиваю руку. Але заразжу та знаю, як цього можна було уникнути. Саме тому вирішив написати книгу — щоб заощадити ваш час і захистити від багатьох негараздів.

Що на вас чекає в книзі? Це не теоретична праця, а практичний посібник. Крок за кроком ми пройдемо за всіма етапами, досліджуємо просто запаморочливу кількість спеціальних прийомів, технік і секретів, які виведуть вас на вищий рівень, і приклади, які допоможуть зрозуміти суть того чи іншого приймання. До того ж тут зачіплені питання маркетингу, продажів і НЛП (нейролінгвістичного програмування), без яких неможливо уявити штовхове комерційне пропонування. Ви дізнаєтеся все найнеобхідніше.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари