Всі категорії
Додати товар

Втрачені секрети процвітання

350 грн
Опис

Сьогодні багато людей у всьому світі вважають Наполеона Хілла своїм наставником, адже він автор найпопулярнішої книги з мотивації «Думай і багатий», переданої десятки мов.

Раннім, мало відомим роботам Наполеона Хілла властива свіжість мислення. Опубліковані на сторінках його власного журналу, вони стали своєрідною випробувальною лабораторією і стартовим майданчиком для написання однієї з найбільш натхненних книг усіх часів.

У житті Хілла було багато неприємних ситуацій, з яких він виходить переможцем. Коли йому виповнилося п'ятдесят, він вражений, що десять років прожив без невдач. Хоча життя його часто гнутий. Хілл ніколи не відхилявся від чітко зазначеної головної мети. Адже йому треба було навчити мільйони людей того, що навіть долю можна змінити, а невдачі використовувати собі на користь. Прочитавши книгу, ви зрозумієте, з якою глибокою повагою він ставиться до того, що люди недалекі називають невдалими. Йому треба було навчити мільйони людей того, що долю можна змінити, а невдачі використовувати собі на користь.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари