Всі категорії
Додати товар

Книга зроби себе сам

90 грн -23% 70 грн
Опис

Уявіть, що у вас є дві години і п'ять доларів у кишені. Який бізнес ви вирішите відкрити, щоб отримати максимальний прибуток? Такі питання викликають у вас приступ відчаю? А може, варто розглядати їх як виклик і шанс? Автор цієї книги читає в Стенфордському університеті курс по підприємництву та інноваціям. Використовуючи безліч яскравих і несподіваних прикладів з власної практики вченого і підприємця, Тіна Силиг розповідає про нестандартному підході до вирішення бізнес-проблем, прорывном мисленні і інновації в бізнесі. От чего отталкиваться, начиная собственное дело? Где найти новую идею? Как научиться решать проблемы? Над чем работать и на что тратить силы и время?
Рецепт и история успеха каждого человека уникальны, как отпечатки пальцев. Чем больше вы делаете, тем больше прежде не видимых возможностей замечаете вокруг себя. Единственное правило состоит в том, что вы ограничены лишь своей энергией и воображением. Каждый день можно испытывать свои силы, самостоятельно выбирать новую точку зрения и смотреть на любую проблему в новом свете.
Для кого эта книга
Для предпринимателей: будущих и вполне сложившихся. Для цікавих, ділових та активних людей, відкритих світу, нового досвіду - свого і чужого. Вік читачів: від 15 до 150. Фішка книги Маса цікавих практичних прикладів із серії "бери і роби". Як мінімум можна копіювати і починати власну справу. Як максимум - аналізувати і придумати власні рішення, нові підходи, переосмислювати, допрацьовувати і діяти. Змінювати життя.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
3654anna
3654anna
Київ
68% виконаних замовлень
Була

Схожі товари