Всі категорії
Додати товар

❤️манга комплект‼ бакуман 1-4 книг цугумі ооба (азбука) /комікси комикс бетмен джокер...

550 грн
Опис

• Усі комікси та манга у новому стані, БЕЗ НЮАНСІВ! Чудово підійде на подарунок!)
• Манга Бакуман (Bakuman) із 4 книг: ціна за весь КОМПЛЕКТ - 1500грн.! Набором віддаю дешевше, якщо брати по томах, ціна буде іншою:
- Бакуман: Книга 1 (Том 1-2) - 550 грн
- Бакуман: Книга 2 (Том 3-4) - 550 грн
- Бакуман: Книга 3 (Том 5-6) - 550 грн
- Бакуман: Книга 4 (Том 7-8) - 550 грн

• Також в наявності інші манги та комікси в стані нових, ціну та наявність уточняйте, адже розпродаю залишки!

• МАНГИ:
- Сердца Пандоры: Книга 1 (Том 1-2)
- Моя Геройская Академия: Книга 1 (Том 1-2)
- One-Punch Man: Книга 1 (Том 1-2)
- Грань Будущего: Том 1
- Магія поверненого має бути особливою
- Кохання на кінчиках пальців: Том 1
- Ґаннібал: Том 1 та Том 2

• КОМІКСИ:
- Бетмен: Довгий гелловін
- Бетмен: Проклятий
- Джокер: Світ очима суперлиходія
- Людина-Павук: Синій

。。。

Детальніше про мангу Бакуман:

Бакуман. Книга 1

У мріях про славу, доступну лише жменька обраних авторів манги, наші герої приймають рішення вступити на цей тернистий шлях. Творчий дует спроможного художника Мовітака Масіро та талановитого письменника Акіто Такагі стане новою легендою у світі манги! Отже, історія успіху нашого часу починається!

Бакуман. Книга 2

Мріла стати найкращими мангаками Японії, Сайко та Сюдзин знову вирішуються почати з нуля: залишивши на час свої нестандартних історії, вони вирішують поборотися з конкурентами на подорожі масової бойової манги. Але їхня остання робота, у яку вони вклали стільки сил, так і не сподобалася редакції. Шлях до вершини виявився нелегкий і терист...

Хіба творчий союз розпадається? Сюдзин не стримав обіцянки закінчити розкадрування за літні канікули, і Сайко повідомляє йому про те, що більше не працює з ним! Чи розійдуться їхні шляхи? Водночас, працюючи порізно, вони, не зварюючись, прийшли до однієї й тієї ж ідеї для нової манги!

Бакуман. Книга 3

Запуск дебютного серіалу, про якого так мріяли Сайко та Сюдзин, підтверджений! Але наших героїв чекає попереду чимало випробувань, до того ж тепер у них новий редактор. Чи впорається творчий дует Морітака Масіро й Акіто Такагі з колосальним обсягом роботи, чи витримають такий напружений професійний графік — адже вони ще школярі? Чекає їхній успіх чи провал? Адже конкуренція в манзі дуже висока, а інтереси читачів так швидко змінюються. Тим часом і Адзуки зіткнулися з першими труднощами на шляху до мрії...

Бакуман. Книга 4

А ось і доленосне наради! Які серіали скасують, які продовжать? Сюдзин і Сайко виявляються перед непростим вибором. атори наполегливо радять перейти на комедійну мангу. Сайко та Сюдзин сумніваються в правильності такої зміни напрямку, але все ж вирішують написати гумористичний сингл, перш ніж зважиться на новий серіал. Для початку потрібно заслужити схвалення читачів!
Не все гладко в наших героїв і на особистому фронті. Через Таємну зустріч Сюдзина та Івасе під загрозою не виявляються не тільки його відносини з Мієсі, а й майбутнє Сайко й Адзукі!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари