Всі категорії
Додати товар

Кожен може стати принцесою. казки про дівчину з палацу

150 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Вік: Від 3-5 років
Тип книг: Художні

Ось так дівчина з палацу, що за непосида! Одного разу вона задумала...
Ой, що тільки не приходило в голову Принцесі! Зробити ремонт у замку, побувати на риболовлі, знайти ананаси на березі, стати письменницею — батьки просто за голову хапаються від проробок улюбленої дочки. А чого варто втекти прямо з-під носа Головного Радника пана Етикеткіна!
Ця прекрасна казка здивує читачів іскрометним гумором і оригінальним сюжетом. Швидше відкривайте книгу! І готуйтеся отримувати задоволення від дивовижно добрих і по-справжньому кумедних історій.
Хто вони такі, дівчатка в коронах? Що вони люблять робити? Напевно, ці особи постійно приховуються або зникають на балах? А може, вони постійно командують і їдять виключно цукерки? Зовсім ні. Книга для дітей «Кожен може стати принцесою» — це історія про маленьку дівчинку, проказливу та непосидючої, але доброї та чуйної.
Про що книга для дітей
Принцеса живе в справжньому королівстві. У неї тато король, мама королева. І принцеса справжнісінька. Але, на відміну від інших книжкових принцес, наша дуже незвичайна. Добра, допитлива непосида, як і всі діти в її віці. Принцесе дуже хочеться зробити щось корисне. Наприклад, ремонт замка. І не страшно, що ремонт недавно був. Справжня дочка короля досягне бажаного. Ну, замислюєш, потрібно лише влаштувати потоп. Щенаршим особам потрібно вчити уроки. А то скажеш під час приймання, що ананаси ростуть на березі та що потім? Буває, звісно, хочеться йкоманувати. І з замку втекти. І з драконом потрібно битися. І знову ж, зворотна проблема, вибір молодого. Але маленька принцеса з цієї книжки, з королівською перевагою виходить із будь-яких складних ситуацій. А по-іншому і не буває, якщо тебе всі люблять.

Автор Кузько Кузякін, Євгенія Доброва

Видавництво Pelican
Страниць 80
Рік 2016
ISBN 978-617-690-278-2
Обкладинка тверда
Мова Російська
Формат 80x100/16 (195х240 мм)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:
Стать:
Для дівчаток

Схожі товари