Всі категорії
Додати товар

Шкарпеткошери. павел шрут . комплект книг

620 грн
Опис

Ціна вказана за комплект
Мова видання: Українська
Рік видання: 2017
Тверда обкладинка

Книга 1. Шкарпеткожери
Якщо у вас «випадково» загубилася одна шкарпетка — можете не гаяти часу, марно шукаючи її по всіх закутках. Гадаєте, що вона просто загубилася десь серед випраних речей? Чи, можливо, вітер ненароком зірвав її із сушильної мотузки? Може, й так... Проте найчастіше за цим стоять… шкарпеткожери! Ці таємничі істоти живуть у кожній оселі й завжди цуплять та їдять лише одну шкарпетку з пари. Ви заінтриговані? Тоді мерщій розгортайте книгу, адже з неї ви дізнаєтеся про шкарпеткожерів усе, «про що хотіли б знати, але не наважувалися спитати»!
Книга 2. Шкарпеткожери повертаються
Шкарпеткожер Хихотунець вирішив податися на пошуки своїх батьків аж до самої Африки. Які тільки пригоди не спіткали його там! Він вскочив у діжку з водою, мало не попався у мисливську пастку, вирвався з лапищ тамтешніх шкарпеткожерів, задурманився пахощами підступної шкарпеткожерної квітки, допоміг визволити своїх побратимів із палацу сера Шкарпюка, та найголовніше — зустрів гарненьку шкарпеткожерку Каву. А вдвох їм уже нічого не страшно!
Книга 3. Шкарпеткожери завжди поряд
У третій книзі вже відомої шкарпеткожерської саги вирішується доля багатьох героїв, і не тільки шкарпеткожерів. Шалена боротьба за сфери впливу, гонитви й переслідування, підступні плани, таємничий голос, що поневолює всіх, раптові повороти у стосунках, — ось що спіткає героїв у цій історії. Хто з них витримає випробування? Кого зваблять слава і гроші? Хто зрадить, а хто зрештою виявиться справжнім другом і буде «завжди поряд»?

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії: