Всі категорії
Додати товар

Книга на английском гид по фото портретам как фотографировать

150 грн
Опис

Книжка англійською
The Essential Guide to Portraits.

м'яка обкладинка
30*23см
130стр

стан відмінний. трішки прим'ялась

У пошуках кращих фотографій? Практична інформація, надихаючі посібники та корисні інструкції в цій MagBook роблять цю книгу безцінним ресурсом для будь-якого серйозного любителя.

Проводячи вас через кожен етап зйомки портрета - від перегляду об'єкта до розгляду використання освітлення, композиції, фону та техніки, задіяної у записі зображення, цей MagBook надає вам інформацію, необхідну для створення максимально вражаючих фотографій!

Цей MagBook, що містить повний опис, проведе вас через усі етапи створення цифрового портрета, починаючи з таких основ, як налаштування камери, освоєння режимів камери, розуміння експозиції та освітлення, і переходячи до простих у виконанні навчальних посібників, які охоплюють керування денним світлом, зйомку пам’ятних речей. сімейні портрети та цифрові техніки, включаючи використання Photoshop та інструментів пост-продакшну.

Якщо ви новачок у портретній фотографії, ви отримаєте від посібників докладні поради та підказки, тоді як якщо ви вже знайомі з цифровою фотографією, ви скористаєтеся перевагами більш просунутих методів, розглянутих професійними учасниками.

Якщо ви хочете розширити свій набір для фотозйомки, MagBook також містить експертні поради щодо всіх основних брендів цифрових дзеркальних фотоапаратів, а також огляди вибору об’єктивів, наборів студійних спалахів, аксесуарів для спалахів і відбивачів на будь-який бюджет.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alina_books
alina_books
Супер-продавець
Кропивницький
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари