-
Всі категорії
|
  • Product photo
Product photo
  • Безпечна оплата

В наявності1 шт

Домашнє консервування та зберігання харчових продуктів.1971г. автор: і. кравців

99 грн

Опис

Домашнє консервування та зберігання харчових продуктів.1971г. Автор: І. Кравців. Видавництво Маяк, Одеса, 1971 р. Формат видання 84х108/32 (130х200 мм), 327 стор. з кольоровими та ч/білими ілюстраціями та таблицями, мова ручна, тверда палітурка. Б\у. Книга інженера-харчовика І.С. Хранцова витримала низку видань і має заслужену популярність. Вона вирізняється доступністю викладу, чіткими рекомендаціями, великою кількістю різноманітних продуктів для консервування. Крім того, автором викладені оригінальні способи зберігання овочів, плодів, м'ясомолочних і рибних продуктів.

Поділитися: