-
Всі категорії
|
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo+3
  • Product photo
  • Product photo
Product photo
  • Безпечна оплата
  • Безкоштовна доставка SMART

В наявності1 шт

П.я.григорів. холодні страви та закуски. 1957 р. (бібліотека кухаря)

500 грн

Опис

П.Я.Григорів. Холодні страви та закуски. Букіністське видання. У цьому виданні викладено технологію приготування 226 холодних страв і закусок із м'ясопродуктів, свійської та дикої птиці, субпродуктів, рибопродуктів, м'ясної та рибної гастрономії, грибів, свіжої зелені, свіжих, солоних і маринованих овочів, а також 35 соусів і приправ. Крім того, у книзі наведені деякі відомості про робоче місце кухаря, необхідний інвентар і обладнанні холодного цеху, коротко висвітлені питання раціонального використання сировини для холодних страв. Рік: 1957 Обкладинка: тверда Сторінк: 168 Розмір видання: 136х172мм Папір: офсетний Кольорові фотографії Збереження добре. Більше інформації на світлинах

Поділитися: