Всі категорії
Додати товар

Їжа та мозок, що вуглеводи роблять зі здоров'ям мисленням і пам'яттю девід перлуттер

150 грн
Опис

Їжа та мозок Що вуглеводи роблять зі здоров'ям мисленням і пам'яттю Девід Перлмутер (E82893) багато хто з нас чув про шкоду жирної або смаженої їжі, про шкоду м'яса або молочних продуктів. Але те, що вуглеводи (цукор, хліб, крупи, макарони, рис) руйнують наш мозок — несподівана новина. Автор книги — відомий невролог і фахівець із питань харчування Девід Перлмутер за роки практики встановив зв'язок між тим, що ми їмо, і роботою нашого мозку. Девід впевнений, що найбезпечніша речовина для мозку — це глютен. Глютен міститься в пшениці, житі, ячмені та у всіх похідних від цих продуктів. Це та сама клейковина, яка допомагає хлібу бути пухнастим і м'яким. До того ж глютен здатний викликати залежність і звикання. Саме тому нам так важко відмовитися від вживання борошняного. «За останні 50 років харчовий ланцюг неабияк змінився. Сучасне виробництво харчових продуктів дало змогу нам вирощувати зерна, що містять у сорок разів більше глютену, ніж кілька десятиліть тому» — пише Девід. Лікар доводить, що проблеми з пам'яттю, стрес, безсоння і поганий настрій лікуються відмовою від певних харчових продуктів. Тим, хто не страждає на такі проблеми, правильна дієта допоможе зберегти гарне самопочуття і гостроту розуму. Здоров'я мозку в наших руках! Для кого ця книга Для тих, хто приділяє увагу своєму здоров'ю і хотів би жити довгому, активному, повноцінному життю. Для тих, хто замислюється про зв'язок харчування і якість життя. Для тих, хто хотів би забути про те, що таке головний біль, мати гарну пам'ять і гострий розум.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії: