Всі категорії
Додати товар

Книга "ігри тестостерону", сапольскі

275 грн
Опис

Якщо вас цікавить, як тестостерон впливає на рівень агресії, чому від застуди ломить кістки, чи помирають люди від стресу і які саме ділянки мозку допомагають людині зрозуміти свою сексуальну орієнтацію, то це видання для вас.

Роберт Сапольскі, професор біології Стенфордського університету, автор бестселеру «Біологія добра і зла», представляє іскрометну збірку нарисів про різні аспекти поведінкової біології.

Чи тестостерон причина агресії, або рівень цього гормону зростає при агресивній поведінці, чи тільки людям властива пристрасть до підглядання, чи може стрес вбити і що нам робити, щоб вижити, з якими ділянками мозку пов'язана сексуальна орієнтація і що впливає на терміни статевого дозрівання підлітків, а також чому ми йдемо від батьків, як пов'язані поведінка і соціальний статус, чому ми погано себе почуваємо, коли хворіємо, і скільки «Я» може жити в одному тілі? Такі різнопланові і захоплюючі питання автор детально розглядає з наукової точки зору, проясняючи їх лаконічно, з гумором і підкріплюючи результатами масштабних досліджень і експериментів.

Сапольскі точний і дотепний, його міркування глибокі і в той самий час дуже зрозумілі, він не тільки чудовий вчений, а й талановитий письменник. Ця книга, яка висвічує загальну зв'язаність мешканців Землі, - чергове тому підтвердження.

Ця книга для всіх, хто цікавиться біологією, психологією, соціологією, біологією людини і природи.

Мова: російська
Обкладинка: Тверда
Папір: Офсетний
Кількість сторінок: 322
Ціна: 275 грн

ВСІ ГРОШІ, ВИРУЧЕНІ ІЗ РОСІЙСЬКОМОВНИХ КНИГ ІДУТЬ НА БЛАГОДІЙНІСТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
nadii...
nadiiamykhailiuk
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари